Рекламне питання знято з розгляду виконкому
Додано 18.12.2013
На розгляд виконавчого комітету було винесено проект про зовнішню рекламу. В цьому проекті йшлося про встановлення 56 рекламних щитів на електроопорах міста. На початку засідання міський голова Віктор Погорелов зняв це питання з порядку денного "Місто перевантажене рекламою, тому встановлювати додаткові не потрібно" , - наголосив мер.

GPS-навігатори в "маршрутках" буде встановлювати спеціалізоване підприємство
Додано 18.12.2013
На виконкомі прийняли рішення про створення робочої групи з розробки Положення про конкурсний комітет з визначення суб’єкта господарювання для виконання функцій організації та управління рухом на регулярних міських автобусних маршрутах загального користування, з використанням "GPS – системи". Це дасть можливість здійснювати контроль за дотриманням графіку руху маршрутними таксі.
Після проведення відповідного тендеру буде визначено підприємство, котре і встановлюватиме GPS-навігатори в маршрутних таксі. До наступного засідання виконавчого комітету група повинна прозвітувати про результати роботи.

В міській раді підтримують позицію мешканців щодо питання захисту зеленої зони на пр. Генерала Свободи
Додано 18.12.2013
Розглянувши на засіданні фракції Партії Регіонів питання, які виносяться на сесію, заслухавши пропозицію депутата Тараса Румянцева, вирішено підтримати позицію мешканців щодо питання захисту зеленої зони від будівництва багатоповерхівки на пр. Генерала Свободи. Таку ж позицію зайняла і депутатська група "За розвиток Ужгорода” очолювана Андрієм Погорєловим - не продовжувати договір оренди на будівництво багатоповерхівки. Мова йде про прибудинкову територію - зелену зону, на котрій розміщені зелені насадження, дитячий та спортивний майданчики тому давати дозвіл на її забудову ні в якому разі не можна.

Питання змін до регламенту з сесії знімається
Додано 18.12.2013
Сьогодні на засіданні фракції Партії Регіонів при обговоренні питань завтрашньої сесії було постановлено про зняття проекту рішення "Про зміни до регламенту" з порядку денного. За таке рішення проголосували члени фракції одноголосно. Комісія з питань законності, правопорядку, Регламенту і депутатської етики під головуванням Михайла Булини проект рішення № 1163 "Про зміни до регламенту" знімає з розгляду сесії.
Міський голова Віктор Погорелов це питання не буде вносити до порядку денного на розгляд сесії.

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс