ПЛАН ПРОВЕДЕННЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ УЖГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Додано 03.12.2013
порядок денний

19 грудня відбудеться сесія Ужгородської міської ради
Додано 03.12.2013
19 грудня о 10 годині у великій залі міськвиконкому відбудеться чергове пленарне засідання ХХ сесії Ужгородської міської ради VI скликання з наступним переліком питань:
1. Звіт про виконання бюджету міста за 9 місяців 2013 року.
2. Про зміни до міських цільових програм на 2013 рік.
3. Про зміни до Програми економічного і соціального розвитку м. Ужгорода на 2013 рік.
4. Про зміни до бюджету міста на 2013 рік.
5. Про надання пільг.
6. Про дозвіл на отримання овердрафту.
7. Про цільові програми на 2014 рік.
8. Про затвердження рішення виконавчого комітету Ужгородської міської ради від 13.11.2013 № 407 "Про створення міської постійно діючої надзвичайної протиепізоотичної комісії".
9. Про кількісний та персональний склад виконавчого комітету Ужгородської міської ради.
10. Про зміни до рішень міської ради.
11. Про регулювання майнових відносин.
12. Про регулювання земельних відносин.
13. Про проведення перед виборцями звітів депутатів міської ради VІ скликання за 2013 рік.
14. Різне.

Посилання на розпорядження міського голови про скликання сесії

Звернення до ужгородців міського голови Віктора Погорєлова
Додано 03.12.2013
З приводу подій, які цими днями відбуваються у нашому місті і країні Віктор Погорєлов звернувся до ужгородців з проханням бути мудрими, виваженими і толерантними.


«Усі мої думки тобі, народе вільний, і пісня серця, музика душі тобі!» (фото)
Додано 03.12.2013
Минулого тижня у літературно-мистецькій вітальні Ужгородської міської бібліотеки відбувся літературний вечір присвячений 150-й річниці від дня народження видатної української письменниці Ольги Кобилянської.
Працівники бібліотек познайомили присутніх гостей із творчістю великої письменниці, розповіли якою ж була у житті ця знаменита постать.
Багато віршів, які прозвучали на вечорі, захопили студентів ужгородського музичного училища, ім. Д. Задора своєю чарівністю та щирістю душі письменниці. А її твори «Людина» та «Царівна», сповнені ідеєю жіночої емансипації не залишають байдужими нікого.
Під час проведення вечора студенти мали можливість познайомитись з творами Ольги Кобилянської, які були представлені на виставці літератури "Царівна української літератури»".

"Музичний дарунок із Закарпаття" - так назвали свій виступ викладачі Ужгородської дитячої школи мистецтв, які на запрошення Коломийської міської ради Івано-Франківської області взяли участь у ХХVІІ музичному фестивалі ім. А.Кос-Анатольського. (фото)
Додано 03.12.2013
Концерт Народного оркестру народних інструментів під керівництвом Заслуженого артиста України М.Вігули та вокального ансамблю викладачів під керівництвом Н.Швайгер відбувся 30 грудня 2013 року у великій залі "Народного дому".
Програма концерту була дуже різноманітна. У виконанні колективів прозвучали твори українських та закарпатських авторів, обробки народних пісень таких видатних композиторів як А.Кос-Анатольський, В.Гомоляки, І.Мартона, К.Стеценко, М.Попенка, П.Рака, Є.Козака, В.Зубицького, М.Вігули.
На завершення концерту пролунала обробка пісні на вірші Т.Шевченка «Реве та стогне Дніпр широкий» талановитого закарпатського композитора Іштвана Мартона, 90-річчя якого саме зараз відмічається культурною громадою краю. Глядачі з захопленням слухали виступ Ужгородських виконавців та висловили слова вдячності за чудовий концерт.


Ти маєш право на життя без насильства (фото)
Додано 03.12.2013
З 25 листопада по 10 грудня в Україні проходить акція «16 днів проти насильства». Ця акція проводиться відповідно плану заходів з проведення Національної компанії «Стоп насильству!», затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 1 грудня 2010 року.
Мета даної акції – привернення уваги громадськості до актуальних для українського суспільства проблем подолання насильства в сім’ї, забезпечення рівних прав чоловіків і жінок.


Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс