На стінах Ужгородської Покровської церкви з мозаїки змонтували ікону Святої Трійці
Додано 07.02.2013
Крім цієї ікони на стінах церкви згодом з’являться ще дві, а саме ікона Святого Миколая Чудотворця і ікона Воскресіння Христового, які як і ця були замовлені у Румунії.
Як зазначає настоятель церкви отець Миколай, ця ікона носить неабияке значення саме для цього храму Божого: «Для ужгородської Покровської церкви ці ікони є дуже важливими. Раніше вони тут і були, але потім кудись зникли і тепер ми вирішили відновити їх на стінах нашого храму Божого».

Шоу програма "Подорож з коханням"
Додано 07.02.2013


фото

Сьогодні в Ужгороді обговорювали питання щодо дії "Програми модернізації, ремонту та заміни ліфтів і диспетчерських систем".
Додано 07.02.2013
Сьогодні в малій залі Ужгородської міської ради за участі керівництва міста, начальників управлінь та відділів міської ради а також керівників ЖРЕРів відбулася нарада на котрій обговорювали питання щодо забезпечення належної роботи та проведення капітального ремонту ліфтового господарства.
Як зазначив Олексій Касперов – директор департаменту міського господарства, дана програма буде діяти разом із співучастю мешканців будинків. Загальна кількість ліфтів у місті 450 одиниць. Термін експлуатації 25 років, після чого проводиться експертно-технічне обстеження стану ліфтів, щоб визначити стан ліфтів і необхідність проведення ремонту, модернізації чи заміни.


Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс