ЗМІНИЛИ ПРІЗВИЩЕ, ІМ’Я, МІСЦЕ ПРОЖИВАННЯ — ПОВІДОМТЕ ПОДАТКОВУ
Додано 20.03.2013
Державна податкова інспекція у м. Ужгороді звертає Вашу увагу на те, що якщо у Вас змінилися прізвище, ім'я, місце реєстрації або інші дані, які вносяться до Облікової картки платника податків (Ідентифікаційного коду) або Повідомлення (форма № 1П — для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера Облікової картки платника податків та повідомили відповідний орган державної податкової служби і мають відмітку у паспорті), Ви повинні протягом місяця з дня виникнення таких змін повідомити податковий орган за місцем реєстрації шляхом подання Заяви за формою № 5ДР або за формою № 5ДРП (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера Облікової картки платника податків).
Внесення таких змін до Державного реєстру здійснюється протягом п'яти робочих днів від дня подання Заяви до органу державної податкової служби.
Отже, шановні громадяни, не відкладайте на потім візит до податкової – приведіть документи у відповідність до чинного законодавства.

Сектор взаємодії із засобами масової інформації
та громадськістю ДПІ у м.Ужгороді
44-17-39

В ужгороді діють п’ять громадських формувань з охорони громадського порядку
Додано 20.03.2013
На сьогоднішньому засіданні виконкому заслухали інформацію Вячеслава Григорьєва заступник начальника Ужгородського МВ УМВС України в Закарпатський області про участь громадських формувань в охороні громадського порядку на території міста. В Ужгороді створено 5 громадських формування з охорони громадського порядку, це „Студентський загін сприяння міліції”, „СИЛА І ЧЕСТЬ”, „СЕНК-ЗАХИСТ”, „ЛЕГІОН” та "Стражі порядку Ужгорода", ці формування загалом нараховують 71 особу, які співпрацюють з Ужгородським МВ УМВС України в Закарпатській області та постійно задіюються в охороні громадського порядку під час культурно-масових заходів та патрулюванні вулиць разом із працівниками ППС.
Також Вячеславом Григорьєвим було зазначено, що за весь період роботи цих формувань факту використання зброї не було.

В службі у справах дітей буде ще один працівник
Додано 20.03.2013
На засіданні виконавчого комітету під час розгляду питання, яке відноситься до відання служби у справах дітей Віктор Погорелов зазначив: що на сьогоднішній день робота з неповнолітніми є дуже важливою, тому необхідно посилити роботу цієї служби додавши ще одну штатну одиницю — юриста, це питання потрібно винести на чергову сесію міської ради.

Від завтра в школах карантин
Додано 20.03.2013
Сьогодні відбулася робоча нарада комісії з питань епідеміологічної ситуації в місті. В ході наради прийшли до висновку, що необхідно ввести карантин у зв’язку із перевищенням епідпорогу в 1,2 рази. Відповідно до цього буде підписане розпорядження міського голови щодо карантину у шкільних закладах. Карантин триватиме 21-22 березня, але діти відпочиватимуть до 1 квітня у зв’язку із весняними канікулами, які розпочнуться з понеділка.

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс