Податкові нюанси для туристичних агентів!
Додано 20.05.2013
Відповідно до Закону України «Про туризм» туристичні агенти – це юридичні особи, створені згідно із законодавством України, а також фізичні особи - суб’єкти підприємницької діяльності, які здійснюють посередницьку діяльність з реалізації туристичного продукту туроператорів та туристичних послуг інших суб’єктів туристичної діяльності, а також посередницьку діяльність щодо реалізації характерних та супутніх послуг.

Інформація з робіт по утриманню об’єктів міського благоустрою, які заплановані комунальними службами міста 20.05.13
Додано 20.05.2013
КПЗГ «Агромікс»:
- висаджування квітів на клумбах: пл. Б. Хмельницького;
- покос : зелені зони вул. Собранецької;
- стрижка живоплоту та кущів по вул. Собранецькій, Проспекту Свободи; и;
- прибирання скверів згідно графіку;
- полив рослин по місту;
К-сть задіяної техніки – 3 од.


Олімпійський день в місті над Ужем зібрав докупи понад 2 тисячі професійних спортсменів і аматорів спорту (ФОТО)
Додано 20.05.2013
18 травня в Ужгороді відзначили Олімпійський день. З цієї нагоди в суботу вранці в малій залі Ужгородської міської ради розпочалося засідання Технічного комітету Міжнародних дитячих ігор (Вони ж і Дитячі олімпійські ігри). На зустрічі заступник міського голови Володимир Фленько і депутат Ужгородської міської ради Андрій Погорєлов разом із Президентом Торстеном Рашем і членами комітету обговорили шляхи подальшого розвитку олімпійських видів спорту в Ужгороді. Президент комітету на засіданні повідомив, що до Ужгорода він особисто приїздить вперше і, чесно кажучи, дуже вражений гостинністю ужгородців: «Я радий, що для проведення цього засідання ми обрали саме Ужгород. Взагалі Міжнародні дитячі ігри дедалі більше розгортають свої горизонти. Вони продовжують свій розвиток і заохочують до участі все більше і більше людей. Наступні міжнародні дитячі ігри пройдуть у серпні цього року в м. Віндсор (авт. - штат Онтаріо, Канада). Приємно відзначити, що там буде представлена і команда Ужгорода. Ми хочемо подякувати вам за підтримку розвитку цього руху тут, в Ужгороді, за доброзичливість і гостинність, які ми відчули приїхавши сюди, – каже пан Торстен. – Хочу наголосити на тому, що ваше місто є найкращим представником України на цих іграх ще з часів першої участі Ужгорода в них. Починаючи з 1990-го року ваше місто є активним учасником ігор, за цей час учасники ужгородської команди встигли показати високі результати на подібних змаганнях, а цей їхній досвід є надзвичайно цінним у досягненні найвищої мети – перемоги».
фото 1
фото 2

В Ужгороді 18 травня встановили чергову велопарковку.
Додано 20.05.2013
Ужгородська міська рада є партнером проекту "Партнерська будова спільного туристичного простору", який фінансується по програмі транскордонного співробітництва "Україна-Польща-Білорусь". З українського боку це Ужгородська міська рада та Баранинська сільська рада, а з польського – Кросно, наше місто побратим.
В рамках реалізації цього проекту один із заходів – це встановлення велопарковок на території вело-маршрутів. Оскільки по набережній Незалежності проходить вело-доріжка, за участю депутатів міської ради Ольги Травіної та Андрія Погорелова біля ЗОШ № 3 встановлено парковки для велосипедів.



Чемпіонат з художньої гімнастики
Додано 20.05.2013
У спортивному комплексі "Юність" 17-18 травня проходив відкритий чемпіонат області та ХІУ міжнародний турнір з художньої гімнастики "Сакура Закарпаття". Прийняло участь 10 команд, 110 учасників. Абсолютною чемпіонкою турніру стала ужгородка Марія Мединська, яка виступала по програмі майстрів спорту. Переможці та призери були нагороджені грамотами, медалями та кубками.

У спортивному комплексі "Іппон" 18.05.13 р. відбувся відкритий чемпіонат міста Ужгород з боксу серед юнаків.
Додано 20.05.2013
Прийняло участь 60 учасників з Ужгорода, Мукачева, Берегова, Хуста, Чопа, Іршави. У загальнокомандному заліку перше місце зайняла команда з Мукачева, друге за ужгородцями, третє у хустян. Переможці та призери були нагороджені медалями та грамотами управління у справах культури, спорту, сім’ї та молоді Ужгородської міської ради, а також цінними призами від Ужгородської міської федерації боксу.

17 травня в Ужгородській міській раді провели день депутата
Додано 20.05.2013
17 травня 2013 року було проведено День депутата, серед питань порядку денного розглядався проект Концепції реформування місцевого самоврядування. В ході обговорення депутатами Ужгородської міської ради проект Концепції реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні було підтримано та висловлено ряд наступних пропозицій:



Інформація про проведення свята „Останній дзвоник” та урочистостей з нагоди вручення документів про освіту випускникам загальноосвітніх навчальних закладів
Додано 20.05.2013
РОЗКЛАД

Звернення Закарпатського обленерго
Додано 20.05.2013
Шановні водії автотранспорту!
У вівторок 21 травня з 8:00 до 18:00 буде перекрито виїзд на об'їздну дорогу з вул. Доманинської. Працівниками обленерго будуть проводитися роботи з демонтажу старих опор ліній повітряних електропередач.
Просимо вибачення за незручності.
Схема організації руху транспорту

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс