До кінця тижня всі зауваження до генплану Ужгорода відправлять генеральному проектанту
Додано 19.06.2013
Сьогодні, 19 червня, в Ужгородській міськраді спільно з представниками громадських організацій відбулося узгодження погоджувальною комісією зауважень до генерального плану міста.
В.о. головного архітектора міста Леонід Самсонов повідомив, що зауважень до генплану було не дуже багато. Тому, розглянувши їх, в управлінні вирішили відправити проектанту всі без винятку.
В процесі обговорення виникли деякі зміни, які ми напишемо додатково. Зокрема, змінилося розташування міського кладовища.
Наразі ж всі учасники погоджувальної комісії проголосували за відправлення документів до генерального проектанта в Києві. За словами Леоніда Самсонова, управління архітектури підготує всі документи до кінця тижня й максимум у п’ятницю бандероль відправиться до столиці.

Обмін досвідом
Додано 19.06.2013
У середу на прийом до міського голови завітали представники голландської громадської організації, яка допомагає людям з особливими потребами. Директор Фундації “SOFT Tulip” Ерік Блюмкольк приїжджає на Закарпаття не в перший раз. Розмова йшла про процес реабілітації людей з психічними розладами та вадами розумового розвитку. Готується до підписання меморандум про співпрацю.

У міськраді відбулася нарада щодо стану водозахисних споруд
Додано 19.06.2013
У середу, 19 червня, заступник міського голови Віталій Семаль зібрав на нараду представників відділів та управлінь міськради для обговорення стану водозахисних споруд у місті.
Дамби перевірили ще під час попередньої – виїзної – наради. А на другій приступили до розгляду пропозицій щодо збереження та покращення їх стану.
Прозвучали пропозиції щодо недопускання проїзду транспорту водозахисними спорудами, нарощування висоти насипу до 50-70 сантиметрів, покоси вздовж дамб, щоб надалі була змога їх перевірити. Також зауваження щодо будівель, розташованих на дамбах. Особливу увагу звернули на водозахисній споруді у мікрорайоні "Радванка", де, як відомо, мешкають представники ромської національності. Представниця ЖРЕРу №4 (він обслуговує мікрорайон) розповіла, що там люди не реагують ні на які зауваження, і самовільно будують на дамбі різні споруди. Віталій Семаль зауважив, що міська влада буде зустрічатися з представниками ромських нацмешин для того, аби налагодити ситуацію.

Підприємств-боржників змусять розрахуватися перед своїми працівниками
Додано 19.06.2013
Сьогодні в Ужгородській міськраді під керуванням міського голови Ужгорода Віктора Погорєлова відбулося засідання комісії з питань забезпечення своєчасності й повноти сплати податків та погашення заборгованості із заробітної плати, стипендій та інших соціальних виплат.
На засідання комісії були запрошені представники 11 підприємств, установ та організацій, які мають борги перед працівниками. Втім, з’явилися на зустріч лише 7 з них.
Це, зокрема, КП «Стадіон «Авангард», КП «Уж-енергія», КП «Уж-світло», КП «Уж-тепло», кооператив «Ізоліровщик», ДП «Науково-дослідний інститут землеустрою», ДП «Карпати авіа». Не з’явилися ПАТ «Управління механізації будівництва», Мукачівська ПМК облспоживспілки, ДП «Ужгородський ТОК Світанок».
Міський голова зобов’язав підприємців-боржників вжити заходів щодо погашення заборгованості із заробітної плати та соціальних виплат у найкоротший термін.

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс