Літня тераса на пр. Свободи, 25 все-таки незаконна
Додано 26.06.2013
Начальник управління економіки та підприємництва Михайло Станкович на засіданні виконкому доповів про виконання доручення міського голови щодо перевірки кафе "Кофі-шоп". Працівники відділу торгівлі та захисту справ споживачів разом з працівниками відділу муніципальної поліції здійснили перевірку щодо законності літної тераси та автостоянки біля кафе по пр. Свободи, 25. Було встановлено, що тераса працює без дозвільних документів, про що було складено протокол про адмінпорушення, а на стоянку є всі необхідні документи для її облаштування.
Крім того власника кафе було зобов'язано демонтувати дорожній знак, який забороняє паркуватися водіям, які не є відвідувачами даного закладу.

Прийняли рішення про конкурс на ескізний проект по реконструкції кладовища по вул. Тімірязєва.
Додано 26.06.2013
Жваве обговорення членів виконкому викликав проект рішення про конкурс на ескізний проект по реконструкції військового кладовища часів І Світової війни. Найперше, що було запропоновано - включити до складу робочої групи по реконструкції військового кладовища науковця-історика, котрий би займався вивчення історичних джерел по цьому питанню. Другою пропозицією було прибрати назву "військове кладовище часів І Світової війни", оскільки дане захоронення такого статусу немає, але в майбутньому провести роботи по присвоєнню цьому кладовищу такого статусу. Ця зауваження є досить доречним оскільки це поховання розділено на дві частини на верхній захороненні солдати І Світової війни а на нижній прості мешканці Ужгорода.
На наступне засідання виконавчого комітету це рішення винесеться повторно із відповідними змінами. А сьогодні це питання прийнято для можливості оголосити конкурс на ескізний проект по реконструкції кладовища по вул. Тімірязєва.

Для кого тротуари в місті, для машин?
Додано 26.06.2013
Прохання до керівництва прилеглих закладів по вул. Крилова-Собранецька звернути увагу на своїх працівників, щоб вони не залишали машини на пішохідних зонах!
фото

А де ж поставити машину бідному інваліду ?
Додано 26.06.2013
фото 1

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс