Робота в ужгородських школах і садках - на контролі
Додано 14.08.2013
Керівники міста інспектують школи й садочки, перевіряють, як там проводять планові ремонти. Для будівельників канікули – найзручніша пора, адже й погода дозволяє ефективно працювати, і метушливі школярі не заважають.
Сьогодні керівникам Ужгорода доповіли, що завтра розпочинається ремонт у шостій школі, а в угорськомовній гімназії до 1 вересня замінять покрівлю.
Відвідав міський голова разом зі своїм заступником Олександром Ковачем і дитсадок №8. Приклад його роботи переконує: школа і садочок під одним дахом – несумісні речі. І ще раз доводить, що намір влади перевести школярів з навчально-виховного комплексу «Ялинка» до 20-ї школи, а у вивільнених приміщеннях відкрити нові групи для дошкільнят – логічний і вірний крок.
Зінаїда Зінич, завідуюча дитсадка №8 розповідає:
-- Школярі і дошкільнята живуть за різними графіками, у них різні погляди на життя і виховання. Наш садочок пережив багато. Спершу ми були тільки дошкільним закладом, у 2001 році стали навчально-виховним комплексом, а тепер, слава Богу, знову – тільки садок. Негаразди виникали на кожному кроці. Коли школярі виходили на прогулянку і шуміли в обідню пору, дошкільнятка не могли нормально спати. Старші могли поламати гойдалки. витоптати грядки – з малюками таких проблем немає. А ще при цьому ремонт та облаштування подвір’я насамперед лягав на плечі батьків дошкільнят. Я вважаю, що початківці мають бути у школі, а – дошкільнята – в садочку».

Як на Ботанічній набережній в Ужгороді кронували старі тополі
Додано 14.08.2013
12 серпня, співробітниками відділу благоустрою проводилося кронування тополь на Ботанічній набережній вздовж колії дитячої залізниці (неподалік транспортного мосту).
Зроблено це, щоб уникнути самовільного падіння гілок і перегороджування річки. Таким чином кронування повинне забезпечити безперебійне проходження паводкових вод та запобігти пошкодженню конструкції пішохідного мосту.
Крім того, в мерії тривають роботи над проектною документацією щодо відновлення функціонування дитячої залізниці. Вже незабаром колишня «кузня» юних залізничників, сподіваємося, запрацює знову.

Ужгородські "Ластовічка" та "Дивосвіт" вже готові до нового сезону
Додано 14.08.2013
Ужгородські дитсадки продовжують готуватися до нового навчального року. А окремі вже встигли навіть завершити всі необхідні приготування та очікують на своїх вихованців.
13 серпня, мер Ужгорода Віктор Погорєлов перевірив готовність до осені в двох дошкільних навчальних закладах - "Ластовічці" в Новому районі та "Дивосвіті" неподалік вулиці Минайської.
Як розказала завідуюча "Ластовічки", депутат Ужгородської міськради Віра Жменяк, нині дитсадок працює в літньому режимі. Тут відкриті три групи, які відвідують близько 50 діток. Вже з 19 серпня, коли більшість батьків повернуться з відпусток та повернуться до міста, дитсадок запрацює на повну потужність - свої двері знову відкриють 6 груп "Ластовічки", в яких виховується майже 190 дошкільнят.
На даний момент працівники дитсадку практично завершили всі роботи, тож до 19 серпня будуть повністю готові.


План проведення фестивалю-ярмарку «Медовий спас»
Додано 14.08.2013
П’ятниця 16 серпня

9.00 початок продажу продукції бджолярства, сувенірів. Музичний супровід фестивалю.
14.00 офіційне відкриття фестивалю-ярмарку.
Протягом дня:
- концертно-розважальна програма;
- виступ дуету «Рідна пісня»;
- проведення конкурсу дегустаторів меду, серед глядачів (переможець отримає подарунок від спілки пасічників);
- виступ ромського ансамблю;
- виступ вокальної студії «Бабець»;
- проведення конкурсу «сплети колосок»;
- майстер-клас від пасічників;
20.00 завершення першого дня фестивалю.


Присвоєння звання “Мати-героїня”
Додано 14.08.2013
“Почесне звання є державною нагородою України, якою відзначаються багатодітні матері, які народили і виховали до 8-річного віку п’ятьох і більше дітей. Присвоєння звання “Мати-героїня” провадиться Указом Президента України.
До присвоєння почесного звання “Мати-героїня” може бути представлена багатодітна матір, яка народила і виховала або виховує п’ятьох і більше дітей та забезпечує умови для їх зростання у сім’ї, створює сприятливі умови для здобуття освіти, розвитку творчих здібностей, формування високих духовних і моральних якостей. Почесне звання присвоюється за материнську самовідданість та зразкове виховання дітей, забезпечення умов для повноцінного розвитку здорових, гармонійно розвинутих особистостей, громадян незалежної України.


Сьогодні відбулося засідання комісії ТЕБ та НС
Додано 14.08.2013
Сьогодні у міськвиконкомі відбулося засідання комісії ТЕБ та НС під головуванням міського голови Віктора Погорелова. На засідання були запрошені представники міліції, прокуратури, санепідслужби, газового господарства, МНС та керівники ромських спільнот, які представляють інтереси ромів по вул. Тельмана, Гранітна, Прикордонна загалом в районі Радванка.

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс