Культурно-мистецькі та спортивні заходи до Дня міста
Додано 16.09.2013
26 вересня
15.00 Змагання «Веселі старти»
Вул. Перемоги, 35

27 вересня
12.00 Міжнародні змагання зі спортивного орієнтування «Кубок Дружби-2013»
Київська наб. (біля облмуздрамтеатру)

13.00 Розважально-пізнавальне свято «Місто в якому я живу» (конкурс малюнку на асфальті, літературні читання «Ужгород в творчості поетів краю», фотовиставка «Ужгород мій – гордість моя»)
Центральна дитяча бібліотека, пл. Б. Хмельницького, 3

16.00 «З Днем народження, Ужгороде!» культурно-розважальна програма
На розі вулиць 8-го березня - Грушевського


В Ужгороді відкрився «Тур’євроцентр» (ФОТО)
Додано 16.09.2013
Два дні – 14 і 15 вересня – в обласному центрі тривала традиційна, вже дванадцята, виставка-ярмарок «Тур’євроцентр-2013». На цьогорічній виставці представлені туристичні пропозиції зі всіх 13 районів Закарпаття, а також з Київської, Запорізької, Львівської областей та Чехії Словаччини і Угорщини. Крім того, традиційно для фестивалю тут можна скуштувати різноманітні солодощі, випити закарпатського вина, поїсти місцевих страв.
Урочисте відкриття виставки-ярмарку відбулося 14 вересня об 11:00. Учасників «Тур’євроцентру» привітали Валентина Гордієнко, перший заступник голови Державного агентства України з туризму та курортів, заступник голови Закарпатської ОДА Ігор Свищо, заступник голови обласної ради Андрій Сербайло, міський голова Ужгорода Віктор Погорєлов.


Міський голова: близько 10 підприємств-боржників Ужгорода зареєструвалися в місті вже з боргами. Податкова мала б подібне забороняти
Додано 16.09.2013
Сьогодні в міській раді під головуванням міського голови Ужгорода Віктора Погорєлова відбулася комісія із заборгованості по зарплаті працівникам та перед пенсійним фондом. На комісію були запрошені керівники 19 підприємств, зокрема 12 через борги перед співробітниками і 7 – перед Пенсійним фондом.
Комісія з’ясувала, що впродовж трьох років ПАТ «Управління механізації будівництва», зареєстроване в Ужгороді, заборгувало працівникам 87,4 тис грн. зарплати. Мукачівський ПМК Облспоживспілки, також зареєстрований в обласному центрі, -- 168 тисяч, кооператив «Ізоліровщик» -- 25, 9 тисяч зарплати, ДП «Науково-дослідний інститут землеустрою» - 164,5 тис грн. ТОВ «Цетан +» переєреструвалося в Ужгород в 2012 році, принісши в облцентр 136,3 тис грн. боргу.


Студенти-педагоги хочуть працювати, але в школах бракує місць
Додано 16.09.2013
До міського голови Ужгорода Віктора Погорєлова звернулася група випускників ВУЗів- педагогів з проханням допомогти знайти роботу. Про це мер повідомив на традиційній ранковій нараді, яку він проводить щопонеділка з керівниками всіх відділів та управлінь.
За словами молодих спеціалістів, вони провели власне дослідження ужгородських шкіл і виявили, що робочі місця були б, якби не вчителі пенсійного віку, які продовжують працювати навіть через 10 років після того, як досягли пенсійного віку.
«Це питання треба дослідити, поговорити з директорами шкіл і поступово, делікатно омолоджувати вчительські колективи, - дав доручення мер. – Я розумію, що вчителі-пенсіонери мають цінний досвід, але молоді такого досвіду просто немає, звідки взяти. Натомість молодь м є більше енергії, сучасніші погляди, володіє новими технологіями навчання й зможе легше знайти контакт з учнями».

Забудовник, що володіє земельною ділянкою по вул. Достоєвського, 2, звернувся до міськради з проханням звільнити цю ділянку, мотивуючи тим, що це – приватна територія.
Додано 16.09.2013
Про це мер повідомив на ранковій нараді, яку він проводить щопонеділка з керівниками всіх відділів та управлінь.
Нагадаємо, мешканці сусідніх будинків встановили на цій території лавочки, турнік, бруси і водночас заважають власникам ділянки проводити будь-які роботи. Крім того, представники опозиційних партій поставили на приватній території свої намети з партійної символікою.
Віктор Погорєлов зауважив, що міська влада не уповноважена проводити на приватній території будь-які роботи, оскільки нічого там не проводила. Вирішити питання забудовники можуть хіба що через суд. Водночас він відзначив незаконну діяльність місцевих активістів, які встановили намети на приватній території. «Мені цікаво, чи знає керівництво партій, що їхні місцеві представники прямо порушують законодавство України», - зауважив він.

Невдовзі меценати спільно з міською владою відкриють фонтан на площі Поштовій. Витрати з облаштування споруди, а саме близько 400 тис. гривень взяли на себе декілька підприємців Ужгорода. Ремонтні роботи тривають!
Додано 16.09.2013
фото 1
фото 2

План проведення засідання виконавчого комітету Ужгородської міської ради
Додано 16.09.2013
порядок

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс