В Ужгороді – півкілометра меду і вина (Фото)
Додано 30.04.2014
Майже на 500 метрів уздовж набережної Незалежності простягнувся із 25 до 27 квітня ярмарок вина та меду «Сонячний напій» – наймасовіший за всю історію його проведення.
Ужгородцям та гостям міста запропонували свою продукцію 40 виноробів та 22 продавці меду й продуктів бджільництва. Працювали 23 павільйони громадського харчування,75 сувенірних лавок і дитячі атракціони. Танцями й співами публіку розважали колективи Ужгородського міського центру дозвілля-будинку культури, вихованці творчого центру «Зефірчик», зразковий вокальний ансамбль «Перлинка», окремі виконавці.


В Ужгороді розширять парковку, облаштують зупинки і встановлять світлофори
Додано 30.04.2014
Сьогодні, 30 квітня, засідала транспортна комісія Ужгородської міської ради, члени якої разом із представниками Громадської ради обговорили нагальні транспортні проблеми міста.
Насамперед, в центральній частині Ужгороді планують облаштувати сучасні платні парковки за європейськими стандартами. Зокрема, такий паркувальний майданчик може з’явитися на вул.Фединця.
Спільно з представниками Громадської ради міста члени комісії з’ясували, чи можливо оптимізувати рух і паркінг на площі Петефі, а також розширити паркувальну зону біля Закарпатського обласного українського музично-драматичного театру ім. братів Шерегіїв.


ПЛАН ПРОВЕДЕННЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ УЖГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Додано 30.04.2014
ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

Планові питання:
1. Про підсумки виконання бюджету міста за І квартал 2014 року.
2. Про підсумки опалювального сезону 2013-2014 років та заходи по підготовці до опалювального сезону 2014-2015 років.


Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс