До відома суб"єктів господарювання!
Додано 04.04.2014
Доводимо до відома, що по всіх регіонах України у період з 7 по 27 квітня 2014 року проходитиме ІХ Всеукраїнська благодійна акція ВБФ "Серце до серця" допомоги дітям з вадами зору – "Я хочу бачити життя", головною метою якої є збір коштів на придбання медичного обладнання для обласних дитячих лікарень України. Звертаємось до не байдужих долучитись до участі у акції.
Реквізити для перерахування благодійних внесків: Одержувач: Всеукраїнський благодійний фонд "Серце до Серця", р/р 2600501306399 в Київському Відділенні Центральної Філії ПАТ "КРЕДОБАНК", МФО 325365, ЄДРПОУ 34354227. Призначення платежу: "Для Закарпатської області. Благодійний внесок на придбання медичного обладнання". Партнером акції (з 07 по 27 квітня 2014 року) є ПАТ " КРЕДОБАНК", через мережу якого перерахунок коштів здійснюється без комісії.
З метою отримання додаткової інформації звертатись за тел.: (066) 972 89 65.

Звернення – найкоротший шлях до партнерства.
Додано 04.04.2014
Своєчасний і об'єктивний розгляд звернень громадян, задоволення їх законних прав та інтересів є першорядним обов'язками фахівців ДПІ у м. Ужгороді.
Конституція України та Закон України «Про звернення громадян» гарантують громадянам право на звернення до органів державної влади та місцевого самоврядування. Можливість на звернення забезпечує кожній людині стовідсотковий шанс захистити свої права і законні інтереси та відновлювати їх у разі порушення. Державна податкова інспекція у м. Ужгороді повною мірою забезпечує таку можливість реалізації громадянами конституційного права на звернення.


Єдинщика мобілізували – податковий борг підлягає списанню
Додано 04.04.2014
Відповідно до Указу Президента України від 17 березня 2014 року № 303/2014 «Про часткову мобілізацію», який затверджений Законом України від 17 березня 2014 року № 1126-VII (далі – Указ), у зв'язку з різким ускладненням внутрішньополітичної обстановки, втручанням Російської Федерації у внутрішні справи України, зростанням соціальної напруги в Автономній Республіці Крим і місті Севастополі та відповідно до пунктів 1, 17, 20 частини першої статті 106, статті 112 Конституції України на території України оголошено часткову мобілізацію.

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс