До відома суб’єктів підприємницької діяльності
Додано 22.05.2014
Департамент міського господарства Ужгородської міської ради пропонує перелік об’єктів комунальної власності міста, які надаватимуться в оренду:
1. нежитлове приміщення площею 2 кв.м., яке знаходиться на першому поверсі адмінбудівлі виконкому Ужгородської міської ради за адресою пл. Поштова 3.
Цільове використання: розміщення апарату по продажу кави.
Суб’єктам підприємницької діяльності подавати заяви до 30.05.2014р. включно в департамент міського господарства Ужгородської міської ради (каб. 223) за адресою: м. Ужгород, пл. Поштова, 3. (телефон для довідок 61-51-22, 61-41-90).
До заяви додаються наступні документи:
- копія свідоцтва про державну реєстрацію фізичної особи-підприємця, юридичної особи або копія виписки із єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб підприємців;
- проект договору оренди.

Позачергове засідання виконкому
Додано 22.05.2014
Сьогодні 22 травня о 17 годині у великій залі міськвиконкому відбудеться позачергове засідання виконавчого комітету для розгляду питання Про затвердження акту приймання-передачі гуртожитку по вул. Джамбула, 50.

200-річчю від дня народження Тараса Григоровича Шевченка (фото)
Додано 22.05.2014
21 травня 2014 року в Ужгородській дитячій музичній школі № 1 ім. П.І.Чайковського відбувся концерт присвячений 200-річчю від дня народження видатного генія українського народу Тараса Григоровича Шевченка. Дата проведення концерту була вибрана не випадково - 22 травня в Україні відзначається 153 річниця перепоховання Тараса Шевченка на Чернечій горі у Каневі.

Нині в міськвиконкомі провели позачерговий виконком
Додано 22.05.2014
"Цієї весни міська рада прийняла рішення щодо гуртожитку по вулиці Дамбула, 50, щоб люди могли розпочати процедуру приватизації власних квартир. Однак, як виявилося, цей гуртожиток кілька років тому був переданий у приватну власність, але незаконно. У зв’язку з цим відповідні заяви було направлено в прокуратуру.
Головна проблема, яка виникла в жителів гуртожитку при зверненні до фонду держмайна України, – відмова останнього підписувати акт приймання-передачі гуртожитку.


Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс