Зовнішню рекламу на фасаді приватної будівлі не погодили
Додано 18.06.2014
Дозвіл на встановлення зовнішньої реклами на фасаді магазину, окремої двохповерхової будівлі, котру орендує товариство "ВЕЛЛ" дозвіл не дали. Члени виконкому вирішили відправити дане питання на довивчення, оскільки деякі моменти потрібно уточнити. "Краще питання вивчити, ніж поспіхом прийняти", - зазначив в.о. міського голови, секретар ради Віктор Щадей.

На виконкомі розглядали питання видачі підтверджень торговельної діяльності на тимчасові об’єкти торгівлі.
Додано 18.06.2014
Члени виконкому надали підтвердження торговельної діяльності багатьом підприємцям, але в деяких випадках кільком підприємцям було збільшено розмір площі тераси, оскільки попередні заміри були не вірні.

Недопустимо коли суб’єкти підприємницької діяльності займаючись торгівлею тиснуть на контролюючі органи зв’язками в громадській раді при Ужгородській міській раді.
Додано 18.06.2014
Такий випадок мав місце під час перевірки незаконної торгівлі квасом на пл. Ш. Петефі. "У вас будуть проблеми, якщо складете на мене протокол, бо я у громадській раді" – таку відповідь отримала муніципальна поліції під час перевірки недобросовісного підприємця. "Якщо людина немає дозволу на торгівлю, будучи депутатом, членом громадської ради чи якогось іншого комітету – це не звільняє її від відповідальності, певна посада не повинна бути індульгенцією", – наголосив в.о. міського голови, секретар ради Віктор Щадей.

Мери Ужгорода Попович і Ландовський запропонували місту допомогу
Додано 18.06.2014
Учора, 17 червня, відбулася зустріч в.о.міського голови Віктора Щадея із представниками Ради старійшин, колишніми керівниками міста Емілом Поповичем та Емілом Ландовським. Усі разом обговорили ситуацію в Ужгороді й міські проблемні моменти.
Колишні мери Ужгорода порадили, на що слід звернути більшу увагу і як краще вирішувати ті чи інші питання. Домовилися вже з наступного тижня зустрічатися частіше, аби спільно контролювати ситуацію з благоустрою Ужгорода, підказувати і давати вказівки міським службам щодо вирішення проблем.


Розвивати велоінфраструктуру Ужгороду допоможе Львів
Додано 18.06.2014
У п’ятницю, 20 червня, в Ужгороді відбудеться велосипедний заїзд «Green Ride». Як повідомили організатори заходу Віталія Мунчак і Олександр Кіпа, цього разу заїзд буде не традиційним, а соціальним, адже упродовж «райду» ужгородські велосипедисти зможуть озеленити місто, посадивши на площі Фенцика рослини. Аби ужгородські велосипедисти були модними, дизайнерка Катерина Моргентал розробила і презентувала спеціальні велосипедні аксесуари – комплект із сумки, чохла для сидіння і краватки-метелика.

В Ужгороді ліквідовують стихійні сміттєзвалища
Додано 18.06.2014
Упродовж двох тижнів в Ужгороді ліквідують понад три десятки несанкціонованих стихійних сміттєзвалищ. Про це сьогодні повідомив в.о.міського голови Віктор Щадей.
Сьогодні працівники КШЕПу прибирали стихійне сміттєзвалище на вулиці Бородіна, що за «П’яним базаром». Раніше тутешній контейнерний майданчик вважався одним із найзанедбаніших в Ужгороді, бо потопав у відходах. Місцеві мешканці не раз скаржилися на такий «краєвид», волоцюг, сморід і пацюків. Нині цю територію за дорученням в.о.міського голови Віктора Щадея практично очистили – вивезли 32 м куб. сміття.


В Ужгороді ремонтують дороги на Загорській і Митній
Додано 18.06.2014
Сьогодні на вулицях Загорській та Митній в Ужгороді тривали підготовчі ремонтні роботи, і вже післязавтра тутешні дороги заливатимуть асфальтом. Також до кінця цього тижня міські комунальники завершать лагодити вулицю Тлехаса і перехрестя вулиць Минайської і Можайського.
За словами в.о.міського голови Віктора Щадея, ремонтувати почали найпроблемніші і найбільш ушкоджені вулиці міста. Це Загорська, Капушанська, Легоцького, які вже полагодили. Крім того, уже закінчили ремонт доріг на вулицях Чорновола та Заньковецької.

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс