На березі Ужа облаштували душову кабіну і вбиральню (ФОТОФАКТ)
Додано 19.06.2014
Ось таку вбиральню і душову кабіну сьогодні встановили міські комунальники на березі річки Уж неподалік обласної філармонії. В мерії повідомили, що будуть працювати над тим, аби покращити територію на набережній вздовж річки.

В Ужгороді вшановують загиблих героїв
Додано 19.06.2014
У Римо-католицькому костелі Св. Юрія на вулиці Волошина вшанували пам’ять військових, які загинули на Сході. Біля скульптури Богородиці розмістили портрети солдатів, поклали квіти і запалили свічки. О 19.30 тут відбулася спільна молитва ужгородців за полеглих героїв.
Серед загиблих закарпатців – двоє ужгородців. У зв’язку з трагедією в.о.міського голови підписав розпорядження про оголошення 19 червня днем трауру в Ужгороді.

Позачергове засідання виконкому
Додано 19.06.2014
Завтра, 20 червня о 14 годині у малій залі міськвиконкому відбудеться позачергове засідання виконавчого комітету. Розглядатимуться питання "Про поховання військовослужбовців на кладовищі Кальварія – Пагорб Слави" та "Про приватизацію житлового приміщення гуртожитку по вул. Джамбула, 50".

В Ужгороді асфальтують перехрестя вулиць Минайської і Можайського
Додано 19.06.2014
Сьогодні міські комунальники асфальтують перехрестя вулиць Минайської і Можайського, усі ремонтні роботи завершать ввечері. Цей відрізок дороги – один із найпроблемніших у місті, і місцеві мешканці не раз нарікали на стан тутешнього дорожнього покриття.


Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс