ПЛАН ПРОВЕДЕННЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ УЖГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Додано 20.06.2014
ПОРЯДОК ДЕННИЙ:


Робочі питання:

1. Про продовження дозволу на проведення земляних робіт.
2. Про переоформлення та надання дозволу на встановлення гаража.
3. Про переведення житлових приміщень у нежитлові.
4. Про відповідальність за утримання та технічний стан системи водовідведення міських вулиць та доріг, елементів безпеки дорожнього руху.
5. Про зовнішню рекламу.
6. Про укладання договорів найму, прийняття на квартирний та кооперативний облік, зняття з квартирного та кооперативного обліку.
7. Про приватизацію державного житлового фонду.
8. Про господарську діяльність у сфері торгівлі, ресторанного господарства та послуг на території міста.
9. Про внесення змін до рішення виконкому від 21.12.2011 № 481.
10. Про надання дозволів на посвідчення правочинів про відчуження та набуття майна, встановлення порядку зустрічі, надання статусу, направлення в Свалявський будинок дитини, відмову у наданні дозволу на реалізацію майна, надання повної цивільної дієздатності, припинення піклування.
11. Про поштові адреси.
12. Про заборону надання містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки.
13. Про надання погодження на внутрішнє перепланування житлових приміщень (квартир).
14. Про прийняття гр. Імре М.А.на обслуговування до територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).
15. Про евакуаційну комісію м. Ужгорода.
16. Про внесення змін до рішення.
17. Про орієнтовний план роботи виконавчого комітету міської ради на ІІ півріччя 2014 року.
18. Про затвердження складу журі та завдання на розробку ескізного проекту благоустрою та влаштування скверу на пл. А. Бачинського

В Ужгороді розкажуть, скільки школярів вживають алкоголь
Додано 20.06.2014
У понеділок, 23 червня, о 10.00 у малому залі Ужгородської міської ради відбудеться прес-конференція, присвячена результатам проекту «Здоровий спосіб життя без алкоголю».
Проект спільно ініціювали Ужгородська міська рада та ЗОГО «Міцна родина». Упродовж двох тижнів у всіх школах Ужгорода волонтери розповідали школярам про шкідливий вплив спиртного і наслідки алкогольної залежності. Громадські активісти також провели анонімне анкетування, аби з’ясувати, скільки підлітків вживає алкоголь і як вони до цього ставляться. На прес-конференції озвучать результати анкетування і обговорять ситуацію зі вживанням спиртного серед школярів. Також громадські активісти презентують соціальний відеоролик про переваги здорового способу життя.


Прощання із загиблими військовослужбовцями (карта-схема ходи)
Додано 20.06.2014
Завтра, 21 червня о 9 годині в Закарпатському обласному музично-драматичному театрі за адресою вул. Л.Толстого, 12, прощатимуться із загиблими ужгородськими військовослужбовцями. О 12 годині відбудеться хода на цвинтар "Кальварія".
З 8 години ранку перекриють рух на маршруті траурної ходи.
Прохання до суб’єктів підприємницької діяльності, які працюють на території котрою проходитиме церемонія, дотримуватися тиші під час ходи.
карта-схема

В Ужгороді лагодять вулицю Пестеля
Додано 20.06.2014
Ремонту вулиця Пестеля, що за готелем «Закарпаття», потребувала вже давно. Дорога тут перебувала у настільки поганому стані, що нею майже ніхто не їздив.
Наразі на вулиці Пестеля тривають підготовчі роботи і вже цього понеділка, якщо погода не погіршиться, міські комунальники асфальтуватимуть дорожнє покриття. Ремонт дороги дозволить розвантажити мікрорайон від потоку автомобілів. Як розповів в.о.міського голови Віктор Щадей, який виїхав на місце робіт, раніше люди, аби потрапити до центру міста, змушені були виїжджати з вулиці Джамбула на проспект Свободи через зустрічну смугу. Тепер же автотранспорт зможе вільно рухатись відремонтованою дорогою по вулиці Пестеля.

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс