Розробимо програму святкування Дня міста разом
Додано 11.09.2014
Ужгородська міська рада запрошує всіх бажаючих: керівників громадських організацій, творчих спілок, молодіжних об’єднань та небайдужих ужгородців долучитися до святкування Дня міста, яке відбудеться 27-28 вересня 2014 року.
Свої пропозиції, ідеї, бачення щодо відзначення Дня міста просимо подавати в управління у справах культури, спорту, сім’ї та молоді каб.408, тел.35131.

18-20 вересня відбудеться міжнародний економічний форуму "Експорт в ЄС"
Додано 11.09.2014
18-20 вересня 2014 року в м. Ужгороді у приміщені Закарпатського обласного державного українського музично-драматичного театру ім. братів Юрія-Августина та Євгена Шерегіїв планується проведення міжнародного економічного форуму "Експорт в ЄС".
До участі у Форумі запрошуються представники українських та європейських ділових кіл, керівники підприємств, фінансових установ, інвестиційних компаній, провідні міжнародні експерти, дипломатичні представництва.
Формат заходу-пленарні засідання, зустрічі "тет-а-тет", виставкова експозиція підприємств, міст і регіонів України та ознайомлення із Закарпаттям.
З усіх питань щодо участі у Форумі потрібно звертатись в організаційний відділ виконавчого апарату Закарпатської обласної ради за адресою м.Ужгород, пл.Народна 4, контактний тел. 61-45-47

17 вересня святкуватимуть професійне свято працівники Державної служби України з надзвичайних ситуацій
Додано 11.09.2014
17-го вересня працівники Державної служби України з надзвичайних ситуацій відзначають своє професійне свято – День рятівника. Дата, 17-те вересня, була обрана не випадково – це день вшанування ікони Пресвятої Богородиці «Неопалима Купина», яка з давніх-давен вважалася захисницею людей від пожеж та стихійних лих, а також оберегом пожежників-рятувальників.
Перші літописні згадки про чудотворну ікону Божої матері «Неопалима Купина» сягають ще початку 14-го століття, коли її принесли на наші землі ченці з Палестини. Згодом її чисельні копії розійшлися по всій Російській імперії.


У міськраді ужгородські перевізники обговорили можливість знижки для школярів
Додано 11.09.2014
Цього тижня відбулася робоча нарада працівників відділу транспорту, держзакупівель і зв’язку з перевізниками. Одне з важливих питань, яке розглянули, - можливість надання 25%-ої знижки для школярів віком від 6 до 14 років у період з 1 жовтня до 15 травня, що передбачено Постановою Кабміну. Відповідно до цієї Постанови компенсація знижки на проїзд має здійснюватися перевізниками з місцевих коштів, однак не закладена в цьогорічний бюджет міста. Відтак деякі перевізники одразу ж відмовилися, інші попросили часу для роздумів.
Також під час зустрічі обговорили дотримання графіків, інтервалів руху, ставлення до пільговиків, етику поведінки, санітарний стан автобусів.
Сергій Білей, начальник відділу транспорту, держзакупівель і зв’язку повідомив про перехід на осінній графік розкладу руху, що передбачає збільшення кількості автобусів на найпопулярніших маршрутах у ранковий час, і попередив перевізників про дотримання цього графіку. Крім того, працівники відділу проводять регулярні перевірки у ранкові години пік, аби проконтролювати, чи достатньо на маршруті автобусів.

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс