До уваги мешканців міста.
Додано 01.12.2014
Відповідно до ст. 58-1 Закону України "Про судоустрій та статус суддів" виконком міської ради повторно вносить на затвердження чергової сесії міської ради список присяжних.

ШТАБ ЦЗ інформує
Додано 01.12.2014
ЩОБ СВЯТО НЕ ЗАКІНЧИЛОСЯ БІДОЮ
3вісно, найбільша кількість пожеж вiд пiротехнiчних виробів припадає на період святкування Нового року та Різдва Христового.
3 чого ж почати? Виникає одразу кілька запитань: де ви будете проводити феєрверк, які піротехнічні вироби використовуватимете i яким чином організуєте його показ?
Спершу необхідно вибрати мicце для феєрверка. В iдеалi це має бути відкрита, велика за розмiрами територiя. Це може бути двiр, галявина - вiльнi вiд дерев i будiвель. Передусiм треба уважно оглянути обране мiсце й переконатись у тому, що поблизу немає (у paдiyci 50 мeтpiв) пожежонебезпечних об'єктів, автотранспорту, дерев'яних споруд чи гаражів i т. iн. Якщо феєрверк проводиться за містом, поблизу не повинно бути опалого листя, xвoї, cyxoї трави чи ciнa, тобто того, що може зайнятися від випадкових іскор.


ШТАБ ЦЗ інформує
Додано 01.12.2014
ТОНКИЙ ЛІД
Заходи безпеки на льоду
• Знайдiть для початку стежку або слiди на льоду. Якщо їх нeмaє, позначте з берега маршрут свого руху.
• Подивiться заздалегiдь чи нeмaє пiдозрiлих мiсць:
- лiд може бути немiцним бiля стоку води ;
- тонкий або крихкий лiд поблизу кущiв, очерету, пiд кучугурами у мiсцях де водоростi вмерзли у лiд;
- обминайте дiлянки, покритi товстим прошарком снігу - пiд снігом лiд завжди тонший;
- тонкий лід i там, де б'ють ключi, де швидкий плин або струмок впадає в річку;
- особливо обережно спускайтеся з берега: лiд може нещiльно з'єднуватися iз сушею, можливi трiщини, пiд льодом може бути повiтря.


Звітування дупутата Тетяни Козак переноситься
Додано 01.12.2014
Депутат міської ради Тетяна Козак звітуватимеся перед виборцями 16 грудня о 17 годині в приміщенні ЗОШ №15

Нарада з комунальниками
Додано 01.12.2014
Сьогодні, традиційно, як завжди щопонеділка відбулася нарада з комунальниками. Розпочалася нарада із офіційного представлення очільникам комунальних підприємств Івана Волошина першого заступника міського голови. Він курує питаннями експлуатації інженерних мереж, ремонту доріг, благоустрою, архітектури, житлово-комунального господарства, майном міста, капітальним будівництвом.
"Сьогодні в мене був прийом, звернулися більше 50 мешканців міста, нарікання в основному на роботу департаменту міського господарства. Це все життєві питання, які я розписав на начальників відділів, тому прошу взяти це на особистий контроль", - звернувся Віктор Погорєлов до заступника директора департаменту міського господарства Олександра Костенчука.


Міський голова зустрівся з мітингувальниками
Додано 01.12.2014
Сьогодні о 15 годині на пл.. Поштовій навпроти приміщення міськвиконкому розпочалася безстрокова акція протесту проти міської влади Ужгорода. Голова міста Віктор Погорєлов зустрівся з мітингувальниками, громадською організацією «Люстраційна комісія Закарпатської області» та вислухав їхні вимоги, які стосуються повного перезавантаження міської влади та депутатського корпусу, перегляду тарифів на комунальні послуги, тарифів на перевезення пасажирів у громадському транспорті. Вивчення та перегляд усіх земельних рішень за поточний рік.

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс