Міська влада та громадські організації підпишуть угоду про співпрацю
Додано 10.12.2014
Завтра, 11 грудня о 10 годині у малій залі міськвиконкому відбудеться підписання угоди про взаєморозуміння та співпрацю між виконавчим комітетом Ужгородської міської ради, міжнародною благодійною організацією «Фонд Східна Європа» та громадською організацію «Молодіжний ініціативний центр «За професійну діяльність»

Міський голова нагородив грамотами ліквідаторів аварії на ЧАЕС
Додано 10.12.2014
У середу, 10 грудня, в Закарпатському обласному будинку профспілок відбулися урочисті збори з вшанування ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС, день яких щороку вшановують 14 грудня.
За минулий місяць обласна влада видала 6 посвідчень вдовам ліквідаторів аварії, тож зібрання розпочали хвилиною мовчання за всіма тими, хто вже покинув цей світ.


До уваги мешканців міста
Додано 10.12.2014
Відповідно до ст. 58-1 Закону України "Про судоустрій та статус суддів" виконком міської ради повторно вносить на затвердження чергової сесії міської ради список присяжних.
Відповідно до ст. 59 Закону України "Про судоустрій та статус суддів" присяжним може бути громадянин України, який досяг тридцятирічного віку і постійно проживає на території, на яку поширюється юрисдикція відповідного суду. Не підлягають включенню до списків присяжних громадяни:1) визнані судом обмежено дієздатними або недієздатними;2) які мають хронічні психічні чи інші захворювання, що перешкоджають виконанню обов'язків народного засідателя, присяжного; 3) які мають не зняту чи не погашену судимість; 4) народні депутати України, члени Кабінету Міністрів України, судді, прокурори, працівники органів внутрішніх справ та інших правоохоронних органів, військовослужбовці, працівники апаратів судів, інші державні службовці, адвокати, нотаріуси;5) громадяни, які досягли шістдесяти п'яти років;6) особи, які не володіють державною мовою).


Надходження до місцевого бюджету від сплати єдиного податку зросли на 5,6 млн. грн.
Додано 10.12.2014
ДПІ у м. Ужгороді інформує, що за 11 місяців поточного року фактично до місцевого бюджету сплачено єдиного податку в сумі понад 38 мільйонів гривень. У порівнянні з аналогічними показниками минулого року загальна сума платежу зросла на 5,6 млн. гривень.
Переважна більшість коштів надійшла від фізичних осіб. Так, за вказаний період ними перераховано до бюджету 28 млн. гривень, юридичними особами – понад 10 млн. гривень.
Нагадаємо, що єдиний податок сплачується фізичними особами - підприємцями та юридичними особами, які перебувають на спрощеній системі оподаткування. Єдиний податок передбачає спрощений облік доходів і витрат. Надходження від сплати єдиного податку зараховуються до місцевого бюджету, тому від сплати цього податку залежить розвиток регіону кожного платника.
ДПІ у м. Ужгороді закликає платників бути відповідальними та сплачувати податки у встановлені терміни, що забезпечить рівномірне і своєчасне наповнення дохідної частини бюджету.
ДПІ в м.Ужгороді

Умови добровільної сплати єдиного соціального внеску
Додано 10.12.2014
З початку року Ужгородці добровільно сплатили єдиного соцвнеску в сумі 720 мільйонів 340 тисяч гривень
ДПІ в місті Ужгороді звертає увагу, якщо особа вирішила взяти участь у системі державного соціального страхування добровільно, то до органу ДФС за місцем проживання подається заява про добровільну сплату єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за формою згідно з додатком 2 до Інструкції про порядок нарахування і сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, затвердженої наказом Міністерства доходів і зборів від 09.09.10 № 455.
Контролюючий орган, що отримав відповідну заяву має право перевірити викладені в заяві відомості та вимагати від особи, яка подала заяву, документи, що підтверджують зазначені відомості.


Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс