Засідання постійних комісій
Додано 11.12.2014
Завтра, 12 грудня, об 11 годині відбудеться засідання постійної комісії з питань регулювання земельних відносин

Не пропустіть!16 грудня – останній день подання заяви для переходу на сплату єдиного податку
Додано 11.12.2014
Платники інших податків і зборів, які планують з І кварталу 2015 року перейти на спрощену систему оподаткування, обліку та звітності, повинні подати відповідну заяву до контролюючого органу не пізніше ніж за 15 календарних днів до початку наступного календарного кварталу. Тобто, останнім днем подання заяви таким платником є 16 грудня 2014 року.

Увага! 22 грудня 2014 року – останній день подання декларації з ПДВ за листопад
Додано 11.12.2014
Суб’єкти господарювання, які звітують з ПДВ помісячно податкову декларацію за листопад 2014 року повинні подати до22 грудня 2014 року включно. Водночас, останнім днем сплати суми податкового зобов’язання, зазначеної у поданій податковій декларації, буде 30 грудня 2014 року.
Нагадуємо, що разом із декларацією потрібно подати копії записів у реєстрах виданих та отриманих податкових накладних в електронному вигляді за листопад 2014 року.

Антикорупційний сервіс «Пульс»
Додано 11.12.2014
Міська податкова нагадує, що за номером «Пульсу» (044) 284-00-07 громадяни мають можливість повідомити про неправомірні дії або бездіяльність працівників податкової та митної служб, можливі корупційні дії з їхнього боку, оперативно вирішити суперечливі питання, які виникають в процесі адміністрування податків, або ж під час митного оформлення.

В Ужгороді діятиме проект "Відкрите місто"
Додано 11.12.2014
Міська влада підписала угоду про взаєморозуміння та співпрацю з міжнародною благодійною організацією «Фонд Східна Європа» та громадською організацію «Молодіжний ініціативний центр «За професійну діяльність».
Ця система дасть можливість громадянам міста повідомляти міську владу про ту чи іншу проблему в місті, через швидкий та надійний зв'язок. Для користувачів цієї системи, через комп’ютер чи смартфон, достатньо буде лише позначити на карті міста відмітку, із фото фіксацією проблеми, для того щоб сигнал про зазначену проблему пішов до безпосереднього виконавця. Так само діє і зворотній зв'язок, на сайті де буде висвічуватися повідомлення громадян будуть розміщуватися і відповіді про виконання звернень – пояснив президент організації «Фонд Східна Європа» Віктор Лях.


У неділю 14 грудня можливі відключення електроенергії
Додано 11.12.2014
За повідомленням Ужгородського міського району електричних мереж на неділю 14 грудня заплановано проведення аварійного ремонту двох ланок ПЛ-220кВ, які належать НЕК "Укренерго". У зв’язку з цим у зазначений день буде знижено надійність електропостачання Ужгородського енерговузла

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс