Різдвяно-новорічні заходи в м. Ужгороді
Додано 31.12.2014
02-04 січня 2015 року
11.00, 13.00 Вистава – інтермедія «Подорож у Новий рік» для дітей дошкільного і шкільного віку
Обласний театр ляльок, пл. Театральна, 8

02 січня
11.00, 14.00 Шоу-програма біля ялинки у фойє театру та казка «Снігова королева»
Облмуздрамтеатр

03 січня
11.00 Різдвяний турнір з хокею серед молодіжних команд мікрорайонів міста
вул. Руданського, 5
11.00, 14.00 Шоу-програма біля ялинки у фойє театру та казка «Мауглі»
Облмуздрамтеатр


Міська влада визначиться з приміщенням для роботи волонтерів
Додано 31.12.2014
Сьогодні у міськвиконкомі відбулася зустріч за участю міського голови Віктора Погорєлова, секретаря ради Богдана Андрієва та голови Ради волонтерів Закарпаття Віталія Дюрдя.
Волонтерська організація котра займається збором, сортуванням та передачею необхідних речей для військових в зоні АТО звернулися до міського голови з проханням віднайти приміщення та складу для організованого збору допомоги військовослужбовцям. Керівництвом міста відразу було запропоновано кілька варіантів приміщень, наближені до людей в центрі міста, де можна було б обладнати приймальню та склад. Волонтери пообіцяли оглянути всі об’єкти і вирішити де вони будуть розташовуватися.

На вул. Кошицькій прорвало трубу
Додано 31.12.2014
Вчора, 30 грудня, на вулиці Кошицькій в Ужгороді стався витік води. Тривають відновлювальні роботи, сьогодні до кінця дня аварію повинні повністю ліквідувати.
На місце особисто виїхав міський голова Віктор Погорєлов щоб проконтролювати проведення робіт. Мер розповів: "Трубу в цьому місті замінено 10 років тому. Це хороша чавунна труба, тому навряд чи вона тріснула, скоріше за все – зсунулася. В цьому місті їздить багато вантажівок, від такого великого навантаження воно і прорвало".

ОГОЛОШЕННЯ
Додано 31.12.2014
15 січня 2015 року о 15.00 год. у сесійній залі міської ради за адресою: м.Ужгород, пл..Поштова 3 відбудуться громадські слухання на тему: «Організація харчування учнів у загальноосвітніх навчальних закладах міста» Вхід вільний.
За довідками та пропозиціями звертатися в управління освіти (каб.6), тел.. 3-32-22; 3-70-12 на електронну адресу hromsluch@i.ua


Заява міського голови Ужгорода Віктора Погорєлова щодо нічної пожежі у готелі «Інтурист-Закарпаття»
Додано 31.12.2014
Мені дуже прикро, що гостям Ужгорода цієї передноворічної ночі довелося пережити пожежу, яка виникла у приватному готелі міста. Вдячний за професійні дії рятувальникам, які швидко впоралися з вогнем, організовано провели евакуацію людей. Хоча система дій на випадок подібної надзвичайної ситуації в готелі не була належним чином налагоджена, в чому я переконався, побувавши на місці події і поспілкувавшись із людьми, які там проживають. У цьому недбале ставлення власників готелю та неналежний контроль з боку пожежників.

Віктор Погорєлов допоможе оновленню греко-католицької святині Закарпаття
Додано 31.12.2014
Міський голова Ужгорода Віктор Погорєлов та секретар міськради Богдан Андріїв зустрілися з єпископ Мукачівської греко-католицької єпархії Міланом Шашіком – обговорили питання проведення підготовки до реставрації окремих приміщень резиденції Кафедрального собору.
Вміст бібліотеки та книгосховища винесуть – із цього приводу мер міста уже мав зустріч із головою Закарпатської ОДА Василем Губалем, а з нового року для погодження деталей зустрінеться з ректором УжНУ Володимиром Смоланкою.
За рік, вважає Віктор Погорєлов, ці роботи можна виконати.


Шановні ужгородці!
Додано 31.12.2014
Від щирого серця вітаю усіх вас з Новим роком та Різдвом Христовим!
Нехай 2015 рік стане роком порозуміння та примирення і буде щасливим і успішним для кожного з нас і для всієї країни в цілому.
Нехай новорічні світлі свята сповнять наші серця радістю й новою надією, принесуть у кожну родину мир і злагоду, добробут і затишок.
Щиро бажаю, щоб у новому році Вас не залишала віра, підтримувала надія, допомагала любов. Божого благословення Вам і Вашим близьким, міцного здоров'я, щастя, оптимізму, успіхів, здійснення мрій і сподівань

З повагою
Ужгородський міський голова Віктор Погорелов


Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс