На виконкомі визначилися з місцями відпочинку біля води
Додано 28.05.2014
Згідно з прийнятим рішенням відпочивати можна біля дитячої залізниці в межах наб. Ботанічної з правого боку берега р. Уж – 1000 кв.м., а також від пров. Навої до транспортного мосту в межах наб. Київської – 2000 кв.м.
Відпочивати біля річки можна, але от купатися в ній заборонено як власне і катання на човнах та інших плавзасобах.
Один з членів виконкому зауважив, що не можна закривати очі на інші водойми, які на території міста, а саме кар'єр, що в мікрорайоні Радванка. Необхідно забезпечити присутність на місцях відпочинку біля води рятувальників, медпрацівників для надання першої допомоги та інші заходи.
Хоча в кінцевому результаті чітких пропозицій по створенню безпечних місць для купання подано не було.


В Ужгороді з'явиться чергове громадське формування з охорони громадського порядку
Додано 28.05.2014
На засіданні виконкому прийняли рішення про реєстрацію громадського формування з охорони громадського порядку в Закарпатській області "САМООБОРОНА МАЙДАНУ"
Координатором самооборони майдану в Закарпатській області є Василь Гнатків, котрий також є депутатом Ужгородської міської ради. Дану організацію очолює Секретар Ради національної безпеки і оборони України Андрій Парубій. Вертикаль цієї організації створюється по всій Україні і лише в Закарпатській області її ще не має.
Ця всеукраїнська організація в першу чергу покликана для забезпечення громадського порядку, допомоги міліції – пояснив Василь Гнатків.

За незадовільне виконання доручення міськвиконкому кілька держслужбовців отримають догани
Додано 28.05.2014
Заслухавши доповідь в.о. начальника департаменту міського господарства Олександра Костенчука про виконання доручення даного на минулих засіданнях у членів виконкому виникло багато питань у зв’язку з порушеннями в роботі департаменту.
В минулому та в поточному році проводилися прокурорські перевірки в департаменті міського господарства з питань додержання вимог Закону України "Про оренду державного та комунального майна". Під час управління об’єктами комунальної власності, повноти використання наданих повноважень та вжиття заходів спрямованих на погашення заборгованості по оренді комунального майна. Було встановлено, що впродовж 2010-2013 років перед ДМГ Ужгородської міської ради виникла дебіторська заборгованість за 45 договорами оренди комунального майна на загальну суму в розмірі 780 тис. грн. Дана заборгованість виникла в наслідок порушення вимог вищенаведеного законодавства службовими особами департаменту. Жодних заходів в тому числі цивільно-правового характеру, щодо зменшення дебіторської заборгованості за оренду комунального майна – не вживалося, - пояснив прокурор міста Володимир Гаврилюк.


План заходів до Дня захисту дітей
Додано 28.05.2014
30 травня
11.00-15.00 Безкоштовна робота атракціонів у Парку культури та відпочинку «Боздоський»

11.00 Конкурс малюнку на асфальті «Діти - майбутнє землі».
ЗОШ №16, вул.Жатковича, 24
14.00 Марш-ходотон дітей з особливими потребами за маршрутом: пл. Ш.Петефі – пішохідний міст – пл. Театральна – вул. Корзо – наб. Незалежності (до медичного факультету)

17.30 Концерт учнів дитячої музичної школи №1 ім.П.І.Чайковського та дитячої школи мистецтв.
Мистецький центр «Галерея ІЛЬКО», вул.Кошицька,28

31 травням
09.00 Відкритий кубок з дворового футболу серед дітей 2002 р.н. та молодших.
СК «Юність», спортивні майданчики


Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс