Фінуправління звітувалося про виконання бюджету міста за І квартал
Додано 07.05.2014
За перший квартал 2014 року до бюджету міста поступило доходів на суму 104451,9 тис.грн., або 96,8% виконання бюджету, в тому числі: 58,1 % податків і зборів (обов’язкових платежів) і 41,9 % трансфертів.
За звітними даними до загального фонду бюджету міста в І кварталі 2014 році надійшло всього доходів на суму 87803,5 тис.грн., з них податків і зборів (обов’язкових платежів) на суму 45636,2 тис.грн., при плановому уточненому розрахунку 50283,8 тис.грн., або 90,8 відсотка, і трансфертів на суму 42167,3 тис.грн., при плані 44791,0 тис.грн., або 94,1 відсотка.
До спеціального фонду бюджету міста за звітний період надійшло коштів на суму 16648,4 тис.грн., при плані 12831,2 тис.грн., що на 3817,2 тис.грн., або 129,7 % більше від запланованого обсягу, в тому числі до бюджету розвитку – 9927,6 тис.грн., або 124,4 % від планового розрахунку.
Також у звітному періоді відбувся спад надходжень податків та зборів у порівнянні з аналогічним періодом попереднього року в обсязі 757,9 тис.грн. або на 1,6 %.


Підприємства перевірятимуть чи офіційно зареєстровані в них робітники
Додано 07.05.2014
В контексті розгляду звіту про виконання бюджету за перший квартал 2014 року стосовно надходжень до бюджету прокурор міста запропонував створити спільну діючу групу по виявленню прихованої робочої сили. Оскільки це серйозна проблема в сфері надання послуг. Таким чином можна покращити результати по обліку найманих робітників та ПДФО.

На виконкомі звітувалися про підсумки минулого опалювального сезону та готовність до нового
Додано 07.05.2014
Відповідно до запланованих заходів по підготовці до нового опалювального сезону, затверджених рішенням виконкому, до експлуатації в зимових умовах підготовлено 847 будинків. Проведено поточні ремонти покрівель, заміни дверей, вікон, фарбування стін. Виконано поточний ремонт мереж водопостачання та водовідведення в усіх запланованих будинках.
Протягом зимового періоду 2013-2014 років в місті діяли 43 котельні, теплом було забезпечено 72 бюджетних установи.
Присутня заборгованість за газ – 2 222,348 тис.грн., та електроенергія - 166,280 тис.грн.
Увесь перелік затверджених заходів буде доступний для ознайомлення в рішенні виконкому.

На виконкомі вже традиційно розглядали питання дозволів на земляні роботи
Додано 07.05.2014
Так члени виконкому дали дозвіл на влаштування котловану для будівництва багатоквартирного будинку по вул. Климпуша, влаштування газопостачання адмінбудівлі служби автомобільних доріг в Закарпатській області по вул. Собранецькій, 39.
"Закарпаттяобленерго" проводитиме технічне переоснащення повітряної лінії електропостачання, встановлюватимуть нові стовпи та нові лінії по вул. Другетів-Чернишевського-Добрянського-Кармалюка-Яроцькій-Попова від трансформаторної підстанції, Грузинській-Вірменській-Дагестанській-Собранецькій-Кавказькій від трансформаторної підстанції та Митрака-Робочій-Руській-Баконія від трансформаторної підстанції. Технічне переоснащення кабельної лінії електропостачання по наб. Незалежності - пл. Театральній – пл. Петефі.

На виконкомі розглядали питання видачі підтвердження торговельної діяльності та погоджували місця розташування пересувного обладнання
Додано 07.05.2014
Після жвавого обговорення відправили на довивчення питання тераси кафе "Лябуше", що на вул. Корзо, у зв’язку з необхідністю переробити паспорт тераси, яка розміщується біля фасаду. Дивним є те, що тераса біля цього закладу вже працює тривалий час, а власник лише зараз вирішив подати документи на "узаконення" своєї тераси. В якому правовому статусі ця тераса працювала раніше – незрозуміло.


Міська рада не погоджувала розміщення пам’ятника "Небесній сотні" на пл. Богдана Хмельницького
Додано 07.05.2014
З такої заяви розпочав другу частину засідання виконкому, після короткотривалої перерви, в.о. міського голови Віктор Щадей. "До мене звернулися багато занепокоєних мешканців міста, журналістів з приводу встановлення хреста на пл. Б.Хмельницького. Я хотів би офіційно заявити, що жодних дозволів міська рада не давала, до міськвиконкому жодного звернення на розміщення такого об’єкту не було" – пояснив Віктор Щадей.
"По вшануванню пам’яті "Небесної сотні" ми працюємо, були пропозиції від громадських організацій встановити пам’ятний знак в сквері навпроти будівлі СБУ або на пл. Дружби народів, всі пропозиції приймаються та обговорюються" – проінформував головуючий на засіданні виконкому.

МАФ на наб. Незалежності виявився туристичним інформаційним центром
Додано 07.05.2014
Сьогодні на виконкомі виносився проект рішення про демонтаж малої архітектурної форми на наб. Незалежності. Присутній на засіданні виконавчого комітету депутат Ужгородської міської ради Олександр Доктор пояснив членам виконкому, що то за МАФ. "Такий об’єкт вирішила встановити рада з питань розвитку туризму при міській раді, котра 2 роки тому прийняла рішення створити туристичний центр в місті Ужгороді. Оскільки коштів на це не було, постало питання пошуку мецената, котрий би встановив туристичний інформаційний кіоск. Через рік така людина знайшлася, оскільки всі необхідні погодження були в наявності то МАФ виготовили і встановили. Власник споруди погоджується з громадськістю, що цей кіоск потрібно перемістити в інше місце, тому до членів виконкому лише одне прохання – розібратися в цьому питанні і визначити місце куди можна перемітити туристичний інформаційний центр" – зазначив Олександр Доктор.

Непромарковані об’єкти зовнішньої реклами поки що вирішили не чіпати
Додано 07.05.2014
На засіданні виконкому розглядали проект рішення про демонтаж об’єктів зовнішньої реклами, які встановлені з порушеннями вимог розміщення зовнішньої реклами в Ужгороді. Члени виконкому пропонували під час перевірки рекламоносіїв на наявність маркування актувати кожен об’єкт із фотографією, підписом відповідальної особи, щоб кожен бажаючий з активістів або членів виконкому міг піти і перевірити інформацію.
Після дискусії вирішили, що необхідно попередити власників рекламоносіїв про обов’язковість маркування та подати до 22 травня до департаменту міського господарства Ужгородської міської ради дозвільної документації, договорів тимчасового користування місцями для розміщення об’єктів зовнішньої реклами.

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс