Графік звітування комунальних підприємств міста Ужгорода на засіданнях виконавчого комітету Ужгородської міської ради
Додано 23.06.2014
КП «КШЕП» - 26.06.14р.
КП «Водоканал м.Ужгорода» (в частині оплати за відновлення після проведення розриття) – 26.06.14р.
КП «Ужгородліфт» - 10.07.14р.


10% ужгородських 5-класників уже спробували алкоголь (ВІДЕО)
Додано 23.06.2014
Майже 900 ужгородських школярів взяли участь в анонімному анкетуванні в рамках проекту «Здоровий спосіб життя без алкоголю», який спільно ініціювали ЗОГО «Міцна родина» та Ужгородська міська рада.
«Упродовж двох тижнів у всіх школах міста наші волонтери розповідали підліткам про шкідливий вплив спиртного на їх здоров’я, наслідки алкогольної залежності, радили, як поводитися в компаніях і що сказати, аби не вживати алкоголю, – розповіла Маріанна Ісайська, голова ЗОГО «Міцна родина». – Крім того, ми підготували соціальний ролик про переваги здорового способу життя. Також анонімно опитали 859 учнів 6-10 класів віком від 12 до 16 років, аби з’ясувати, скільки учнів уже вживають алкоголь, як вони до цього ставляться і що взагалі знають про алкогольну залежність».


В Ужгорода з’явився історико-архітектурний опорний план
Додано 23.06.2014
Аби врегулювати забудову, капітальний ремонт і реконструкцію історичних будівель та споруд, архітектурно-містобудівна рада Ужгорода розглянула і ухвалила історико-архітектурний опорний план міста. Документ на замовлення міськвиконкому розробив Микола Гайда, заступник директора НДІ пам'яткоохоронних досліджень Міністерства культури України.
Історико-архітектурний опорний план Ужгорода визначає історичний ареал міста. Це та частина міста, де збереглися пам’ятки архітектури. Документ передбачає й охоронні зони, які фактично дублюють історичний ареал міста.
Варто зауважити, що з понад 400 міст країни лише 31 має офіційно затверджений історичний ареал. Як зауважив Микола Гайда, уже до кінця цього літа Ужгороді може поповнити цей список. «Розроблений документ має декларативний характер, є додатком до генплану міста і фіксує інформацію про об’єкти культурної, природоохоронної, архітектурної спадщини, зони їх охорони. Усі вони унікальні і потребують, аби їх вберегли від неконтрольованої забудови і несмаку», – наголосив розробник.


Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс