В Ужгороді асфальтували Грушевського
Додано 17.07.2014
Ремонтні роботи проводились біля автобусної зупинки неподалік Ужгородського коледжу культури і мистецтв.
«Вулицю Грушевського запланували ремонтувати ще навесні, – повідомив в.о.міського голови Віктор Щадей. – Спочатку розпочали ремонтні роботи дорожнього покриття біля м’ясокомбінату на Капушанській, а тепер лагодимо найбільш проблемний відрізок дороги біля коледжу культури і мистецтв. Дорога тут була в жахливому стані, автобуси і маршрутки не могли заїжджати. Дорожники розповіли, що востаннє цей відрізок ремонтувався у кінці 90-их, здається, в 1996 році. Добре, що в середу дощі оминули Ужгород, і погода не завадила продовжити ремонт».

Коли в країні біда, її громадяни мусять допомагати один одному. Саме на це – на допомогу небайдужих людей – сподіваються переселенці з Донецької та Луганської областей.
Додано 17.07.2014
Вони тікають із своїх домівок, забравши лише найнеобхідніше. До Ужгорода вже приїхало кілька родин, і кількість їх, можливо, зростатиме.
З огляду на це Ужгородський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді просить відгукнутися тих ужгородців, котрі можуть прийняти до себе на проживання родини переселенців зі Сходу України. Допомогти можна, звернувшись на адресу: м. Ужгород, вул. Ракоці, 2 - або за тел. 61-64-72 і 050-630-91-65.

На Швабській в Ужгороді встановили урни для сміття
Додано 17.07.2014
Уздовж усієї вулиці Швабської комунальники сьогодні розмістили урни для сміття – усього 15. Як повідомив в.о.міського голови Віктор Щадей, допомогти в благоустрої нашого міста зголосився директор ТЦ «Дастор» Роберт Горват.
«Майже 60 урн для сміття нещодавно встановили на проспекті Свободи, і нині ми продовжуємо облаштовувати їх на вулиці Швабській. Досі тут не було смітників, і люди викидали сміття попід ноги. Небайдужі до міських проблем підприємці закупили урни. Меценатом виступив Роберт Горват, директор ТЦ «Дастор». Така допомога благоустрою міста – добрий почин, й ужгородські підприємці надалі можуть долучатися до цієї ініціативи», – зауважив Віктор Щадей.

В Ужгороді триває боротьба зі стихійною торгівлею
Додано 17.07.2014
Сьогодні розпочалися рейдові перевірки щодо виявлення фактів стихійної торгівлі по місту. «Торгівці не хочуть розуміти, що своїми такими діями вони наражають на небезпеку містян. Продукція, що її продають на тротуарах і вулицях, не проходить жодної експертизи чи перевірки, тому говорити про її користь чи навіть безпеку вживання цих овочів і фруктів – марна справа», – каже керуючий справами міськвиконкому Олександр Волосянський.
Результатом таких рейдових перевірок має стати повна ліквідація вуличної торгівлі. Продавці повинні перейти на ринки, де їхня продукція проходитиме відповідні санітарні і ветеринарні перевірки. Там, на думку Олександра Волосянського, є всі умови для провадження законної і безпечної торгівельної діяльності.

На Ольбрахта в Ужгороді переклали бруківку
Додано 17.07.2014
Через пошкодження мозаїчного дорожнього полотна ускладнювався рух вулицею Ольбрахта. Водії автомобілів, аби проїхати тут, змушені були виїжджати на тротуар і тим самим спричиняли аварійні ситуації.
Як повідомив Іван Довбак, директор КП «КШЕП», на пошкоджених ділянках дороги на вулиці Ольбрахта зроблять основу і покладуть кам’яну бруківку. Завершити ремонтні роботи і відновити рух транспорту на дорозі планують сьогодні-завтра.

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс