25 липня позачергове засідання сесії
Додано 24.07.2014
В пятницю, 25 липня о 10 годині у великій залі міськвиконкому відбудеться засідання XXIV сесії Ужгородської міської ради з наступним переліком питань:
1.Про зміни до цільових програм.
2.Про зміни до Програми економічного і соціального розвитку м. Ужгорода на 2014 рік.
3.Про зміни до бюджету міста на 2014 рік.
4.Про розпорядження міського голови від 15.07.2014 № 252 "Про зупинення дії пункту 1.13 рішення ХХІІІ сесії міської ради VІ скликання від 11.07.2014 № 1362".

Вивезли стихійне сміттєзвалище з вул. Дворжака
Додано 24.07.2014
Сьогодні, 24 липня працівники КШЕПу прибирали сміття на вулиці Дворжака, що в мікрорайоні Радванка. Стихійне сміттєзвалище вздовж узбіччя вже кілька років викликало нарікання людей. Цього літа в місті почалась ліквідація таких сміттєзвалищ. Цього тижня зайнялись Радванкою. Проконтролювати хід виконання робіт сюди приїхав член виконавчого комітету Ужгорода Євген Молнар: «Ліквідація сміттєзвалищ в Ужгороді триває, і тепер ми вже дійшли до такого проблемного мікрорайону, як Радванка. З цього питання зверталися чимало ужгородців, адже постійна антисанітарія заважає людям нормально жити. Я озвучив проблему перед керівництвом міста і зараз міські служби ліквідовують це сміттєзвалище».

В Ужгороді обговорили деталі часткової мобілізації
Додано 24.07.2014
Згідно Указу Президента від 21.07.2014 № 607 в Україні розпочато часткову мобілізацію до лав ЗСУ. Торкнулося це питання і Ужгорода. У зв’язку з цим, у міській раді відбулася нарада на чолі з першим заступником міського голови Ужгорода Віталієм Семалем і начальником відділу оборонної та мобілізаційної роботи Ужгорода Віктором Панасенко. Щоб ознайомити представників громадськості з умовами часткової мобілізації на зустріч також запросили міського військового комісара Олександра Слюсаренко, котрий повідомив про найголовніші деталі виконання Указу в Ужгороді: «Тепер до організації оповіщення про мобілізацію військовозобов’язаних та постачальників техніки, залучаються представники міських ЖРЕРів. Їхнім завданням буде вручення повісток містянам, що підлягають мобілізації».

Після дощу «ливньовки» чистять від бруду
Додано 24.07.2014
У старому адміністративному центрі Ужгорода працівники КШЕПу сьогодні чистили зливові каналізації. З кожного отвору виймають кілька кілограмів бруду, змішаного з листям і обгортками. Кажуть: за «чехів» мережу каналізації провели дуже грамотно, бо в кожному отворі є металевий сифон, який пропускає воду, але затримує бруд. Очистку проводили на вулицях Боженка, Довженка, Бращайків, а також Джамбула та Грушевського.

Виконавчий комітет Ужгородської міської ради ОГОЛОШУЄ ПРО ПРОДОВЖЕННЯ КОНКУРСУ
Додано 24.07.2014
З визначення суб’єкта господарювання для виконання функцій організації та управління рухом автобусів на регулярних міських автобусних маршрутах загального користування з використанням "GPS-системи"



Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс