Дорогу на УжНУ відремонтували
Додано 06.08.2014
Дорожники закінчили поточний ремонт вул. Докучаєва (від ТЦ «Дастор» до гуртожитків УжНУ). Як повідомив в.о. міського голови Віктор Щадей, напередодні навчального року мерія ставить перед собою завдання впорядкувати дороги, які ведуть до навчальних корпусів університету.
«Сьогодні на порядку денному щодня стоять тільки 2 питання щодо ремонту доріг: це погода і гроші міської ради, які заблоковані казначейством. У цій ситуації робимо все можливе, щоб не зупиняти ремонту доріг і хоч якось вирішувати цю проблему», - розповів керівник міста.

Третя черга часткової мобілізації проводиться з метою підтримання обороноздатності держави та завершення проведення АТО
Додано 06.08.2014
Чим викликана необхідність третьої черги часткової мобілізації, у якій кількості та на який час мобілізують громадян України?
По-перше, складністю загальної ситуації. Наші силовики активно просуваються в зоні АТО, але надходить усе більше даних про накопичення збройних угруповань армії Росії безпосередньо біля наших кордонів. По-друге, зараз з'явилися нові завдання для військових - пов'язаних із наступом, необхідністю блокувати кордон, утримувати і контролювати визволені території.

Мобілізація – не призов
Не варто плутати мобілізацію із військовим призовом. Третя хвиля мобілізації – це поставка техніки та людських ресурсів до військових частин, які будуть вказані у директиві, що надійде до військкоматів. Для потреб армії на підприємствах мобілізовуватимуть техніку, яка може допомогти військовим під час бойових дій – автомобілі, автобуси, спеціалізовану техніку. І ще: та кількість повісток, що отримують краяни, далеко не відповідає тій кількості, що будуть призвані до армії. Мобілізовуватимуть, у першу чергу, тих громадян, які мають певний військовий досвід.


Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс