Шановні мешканці Хуста!
Додано 10.05.2015
Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня народження і славного ювілею – 925-річчя вашого міста.
Хуст був столицею нашого краю, тут у березні 1939 року була проголошена незалежність маленької, але мужньої держави Карпатська Україна.
Днями Президент України Петро Порошенко відзначив, що для українців перші постріли у ІІ світовій війні, перемогу в якій ми зараз святкуємо, пролунали саме на Закарпатті, коли знищували горду Карпатську Україну з центром у Хусті.
Ваше місто веде героїчну історію з часів заснування замку для оборони від половців, тут була проголошена незалежність Трансільванії і останній оплот повстанців-куруців.

Cпівчуття
Додано 10.05.2015
Ужгородська міська рада, виконавчий комітет, депутатський корпус та особисто міський голова Ужгорода Віктор Погорелов висловлюють щирі співчуття депутату, яка тривалий час була і секретарем міськради, і керівником фінансового управління Світлані Гнатівні Король у зв’язку зі смертю найріднішої кожному людини – мами.
Це одна з найтяжчих втрат, які випадають у житті і біль, який не вгамовується, тож хай Господь дає сили Вам, Світлано Гнатівно, подолати це випробування, а світла пам’ять про маму залишається в серцях усіх, із ким зводила її доля.

В Ужгороді відзначили перемогу над нацизмом у ІІ світовій війні
Додано 10.05.2015
Ужгород разом з усією країною відзначив День пам’яті та примирення і День перемоги над нацизмом у ІІ світовій війні.
8 травня, увечері, на площі Театральній прозвучав український реквієм закарпатського композитора Василя Гайдука у виконанні симфонічного оркестру обласної філармонії. А в першу хвилину миру, коли о 23.00. 70 років тому Актом про беззастережну капітуляцію нацистської Німеччини було проголошено припинення вогню, в небо запустили запалені ліхтарики.

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс