«Співпраця міста Ужгород з Проектом ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду»
Додано 07.07.2015
В Ужгородській міській раді 1 липня 2015 року відбулося друге засідання координаційної ради з питань конкурсного відбору проектів, що будуть реалізовуватися у рамках Проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду», на якому відібрано 10 ідей ОСББ загальною кошторисною вартістю проектів понад 3361,3 тис.грн. Передбачається проведення капітального ремонту фасадів 3-х житлових будинків, заміна вікон та дверей на енергозберігаючі та освітлювальних приладів в місцях загального користування 4-х будинках, водопровідних та каналізаційних мереж – 2 будинках та покрівлі – в одному житловому будинку».

Ужгородська міська рада та виконавчий комітет висловлюють щирі співчуття родині Миколи Руснака
Додано 07.07.2015
Ужгородська міська рада із сумом повідомляє, що на 90-му році життя відійшов у вічність колишній голова виконкому, почесний громадянин Ужгорода Руснак Микола Іванович.
Микола Іванович, працюючи на посаді міського голови зробив багато для розвитку Ужгорода. З 1967 по 1970 роки Микола Руснак був призначений головою виконкому Ужгородської міської ради народних депутатів трудящих. Під час його роботи на посаді очільника міста активно проводилося будівництво промислових підприємств, житла, вулиць. Почалася реконструкція транспортного мосту біля парку «Підзамок».
Він був вольовою та цілеспрямованою людиною, переймався проблемами ужгородців, вкладав усі сили і душу в місто, котре стало для нього рідним.
Шановні рідні та близькі, міська рада та виконавчий комітет розділяє разом з Вами біль втрати. Нехай світла пам'ять про померлого назавжди залишиться в серцях близьких та знайомих, а Бог подарує йому вічне життя та спокій.

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс