Підписано договір на проведення реставраційних робіт у винному льосі "Совине гніздо"
Додано 08.07.2015
Сьогодні міський голова Віктор Погорелов та Марценюк Володимир - заступник директора ТОВ "Будівельна компанія трансбуд" підписали договір про проведення робіт з реставрації пам’ятки архітектури національного значення "Амбар та винний льох XVIII століття" в рамках проекту міжнародної технічної допомоги "Ярослав-Ужгород: спільна ініціатива для покращення туристичної привабливості історичних міст-побратимів".

Показники виконання бюджету м.Ужгорода з 01.07.2015 р. по 07.07.2015 р.
Додано 08.07.2015
Доходи

До загального фонду бюджету м.Ужгород за період з 01 по 07 липня 2015 року надійшло всього доходів на суму 25 377,8 тис. грн. :показники


ПОРЯДОК ДЕННИЙ четвертого пленарного засідання чергової ХХVІІ сесії Ужгородської міської ради VI скликання
Додано 08.07.2015
від 09 липня 2015 року м. Ужгород (ПРОЕКТ)

1. (проект №1777) Про скасування п.п. 2.68, 2.69, 2.70 рішення Ужгородської міської ради 07 листопада 2014 року №1507 «Про надання та відмову у наданні дозволів на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок».
Доповідає: Пересоляк О. – голова Громадської ради
Ужгородської міської ради;
2. (проект №1733) Про зміни до рішення ХХVІІ сесії міської ради VІ скликання 19.12.2014 року № 1577. (Програма благоустрою)
Доповідає: Костенчук О.А. – директор Департаменту
міського господарства;
3. (проект №1734) Про зміни та доповнення до Програми фінансової підтримки комунальних підприємств м. Ужгорода на 2013-2015 роки.
Доповідає: Костенчук О.А. – директор Департаменту
міського господарства;
4. (проект №1735) Про зміни до рішення XXVII сесії міської ради VI скликання 19.06.2015 №1700. (Комплексна Програма відновлення історичного центру).
Доповідає: Костенчук О.А. – директор Департаменту
міського господарства;
5. (проект №1736) Про зміни до рішення XXVI сесії міської ради VI скликання 19.12.2014 р. №1578 (зі змінами 09.04.2015 р. №1671, 19.06.2015 р. №1704). (Програма капітального ремонту житлового фонду).
Доповідає: Костенчук О.А. – директор Департаменту
міського господарства;
6. (проект №1737) Про зміни до Програми додаткових гарантій соціального захисту громадян у 2015 році.
Доповідає: Сушко А.А. – начальник управління праці та
соціального захисту населення.
7. (проект №1738) Про зміни до Програми підтримки учасників антитерористичної операції на 2015 рік.
Доповідає: Зима І.В. – начальник відділу оборонної та
мобілізаційної роботи.


"Совине гніздо" обіцяють реконструювати вже до кінця року
Додано 08.07.2015
Одразу після підписання договору про виконання реставраційних робіт у пам’ятці архітектури «Совине гніздо» в Ужгородській міській раді відбулася зустріч із польською делегацією у рамках реалізації грантового проекту «Ярослав-Ужгород: спільна ініціатива для покращення туристичної привабливості історичних міст-побратимів».
Із польського міста Ярослав в Ужгород прибули заступник міського голови відповідальний за технічну інфраструктуру В’єслав Пірожек та начальник відділу інвестицій Регіна Вайда.
Після огляду пам’ятки архітектури національного значення «Амбар та винний льох XVIII», В’єслав Пірожек висловив занепокоєння великим обсягом робіт та складністю реставрації. Посадовець наголосив, що програма має бути реалізована до кінця року, за якістю робіт стежитиме особисто і не раз ще навідається до Ужгорода.


Скасовувати цілодобовий режим роботи магазину чи ні вирішить комісія
Додано 08.07.2015
Сьогодні на засіданні виконкому Ужгородської міськради розглядали проект рішення про анулювання цілодобового режиму роботи магазину з кафе на вул. Собранецькій, 2а.
Як повідомив керівник управління економіки, підприємництва і торгівлі міськради Михайло Станкович, заборонити працювати вночі просять мешканці сусідніх будівель, скаржаться на шум. Про це складено 2 протоколи про правопорушення, протягом 4 місяців надійшло 11 скарг.
Проте чи не одна людина анонімно надсилала всі ці скарги, наразі відповіді не міг дати ніхто, тому члени виконкому прийняли рішення доручити додатково вивчити питання і винести на розгляд на наступне засідання.

На засіданні виконкому вирішили звернутися до міліції з проханням про більш тісну співпрацю
Додано 08.07.2015
На сьогоднішньому виконкомі заступник міського голови Ярослав Шафарь звернув увагу, що працівники міськвідділу міліції "вперто" ігнорують засідання виконкому, через що виникають проблеми при вирішенні багатьох питань.
Наприклад, сьогодні не було в кого уточнити подробиці щодо скарг на магазин-кафе на вул. Собранецькій, 2а.
Також Шафарь нагадав, скільки разів міська влада піднімала питання про численних жебраків, яких в обласний центр привозять буквально на роботу і які створюють місту дуже негативний імідж.

На виконкомі дискутували з приводу облаштування каналізаційної мережі в районі Червениця
Додано 08.07.2015
Сьогодні на засіданні виконкому Ужгородської міськради розглядали питання про дозвіл на земляні роботи в мікрорайоні Червениця, які потрібні для облаштування каналізаційної мережі та відповідної насосної станції.
Міський голова Ужгорода Віктор Погорєлов зазначив, що мешканці цього району дуже стурбовані, чому досі не почалися роботи, тим більше, що всі підготовчі роботи давно виконані, виконавці навіть отримали аванс. Однак є окремі жильці, які проти проведення робіт.
Представник підрядника - ТОВ «Будівельна компанія «Оллтех» - запевнив, що всі роботи будуть проводити частинами, вже визначено відповідний графік, крім того, вони здебільшого будуть на безлюдній вулиці з грунтовим покриттям, тому нікому не створюватимуть дискомфорт.
Після досить тривалої дискусії члени виконкому домовилися, що дають дозвіл наразі на 20 днів для побудови споруди самої каналізаційно-насосної станції, а відтак розглянуть питання прокладення мережі.

В Ужгороді "спилять" незаконні рекламоносії
Додано 08.07.2015
На засіданні виконкому розглядали питання про демонтаж незаконно встановлених по місту рекламоносіїв.
Міський голова Віктлор Погорєлов наголосив, що місто перевантажене рекламою, у тому числі історичний центр, і уточнив, чи працівники відповідних служб провели перевірку, чи справді всі у списку, поданому Асоціацією, діяли без дозволів.
До 24 червня всі "нелегали" мали можливість зголоситися в мерію, подати відповідний пакет документів, проте зробила це лише фірма "Смерічка".
Тому комунальники демонтують незаконні конструкції, а витрати на це повинні відшкодувати власники бордів, розтяжок та інших пристроїв. Проте протягом 10 днів мають шанс зробити це самотужки – таке рішення прийняв виконком.

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс