Окружний адміністративний суд м. Києва визнав постанову НКРЕ №662 від 13.06.2014 про тарифи на водопостачання прийняту у відповідності до законодавства України
Додано 13.02.2015
Окружним адміністративним судом м. Києва на адресу Ужгородської міської ради надіслано постанову по справі № 826/16528/14 за позовом Кириленко Наталії Сергіївни до Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг, Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг, Кабінету Міністрів України, за участю третіх осіб, а саме Ужгородської міської ради та комунального підприємства "Виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства міста Ужгорода". Однією із позовних вимог зазначених у прохальній частині позовної заяви гр. Кириленко Н.С. є визнання протиправною та скасування постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг за №662 від 13.06.2014 "Про встановлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення комунального підприємства "Виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства міста Ужгорода".

ПЛАН ПРОВЕДЕННЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ УЖГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Додано 13.02.2015
ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

Робочі питання:

1. Про надання дозволів на проведення земляних робіт.
2. Про зміни до рішення виконкому від 18.01.12 № 11.
3. Про переоформлення гаражів.
4. Про конкурсну комісію по відбору підприємств із надання житлово-комунальних послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій.
5. Про поховання військовослужбовців на кладовищі Кальварія — Пагорб Слави.
6. Про укладання договорів найму, прийняття на квартирний та кооперативний облік, зняття з квартирного та кооперативного обліку.
7. Про приватизацію державного житлового фонду.
8. Про склад комісії .
9. Про надання дозволів на посвідчення правочинів про відчуження та набуття майна.
10. Про комісії з питань техногонно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.
11.Про протиепідемічну комісію.

Сьогодні повторно засідала робоча комісія для прийняття рішення щодо доцільності запровадження карантину в ДНЗ
Додано 13.02.2015
Як повідомила лікар-епідеміолог Ужгородського міськрайонного управіння Головного управління Держсанеіпедемслужби у Закарпатській області Лариса Заремба – за 1 день кількість відсутніх дітей у дитячих садках зросла з 22,6 до 23,7 відсотків, як для епідемії це не є великі показники. Представники СЕС теж не вбачають необхідності зупиняти навчальний процес в ДНЗ, оскільки ситуація почала нормалізовуватися.
Головний лікар дитячої лікарні Ігор Рошко зазначив, що дійсно, в окремих садочках є більше половини діток хворих, але решта вже мають імунітет і не захворіють.
Враховуючи наведену інформацію члени комісії вирішили, що зупиняти навчальний процес немає потреби. Проте будуть продовжені карантинні заходи та щоденний моніторинг відвідуваності дітей в ДНЗ.


Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс