Засідання постійних комісій
Додано 23.02.2015
Завтра, 24 лютого о 14 годині у малій залі міськвиконкому відбудеться засідання постійної комісії з питань регулювання земельних відносин.

Бюджетні заклади перевірять на факти зловживання
Додано 23.02.2015
Ужгородський міський голова Віктор Погорелов сьогодні, 23 лютого, на нараді зі структурними підрозділами міськради повідомив: до нього надійшло ряд скарг про те, що в деяких дитячих садочках рекомендують батькам надати «матеріальну допомогу» на покращення умов в садках.
«Такі речі є неприпустимими, даю доручення у всіх сферах провести зустрічі в колективах для упередження подібних фактів. Зі свого боку можу запевнити, що всі можливі негативні факти в закладах перевірить міліція та прокуратура», – наголосив керівник міста.


Ранкова нарада
Додано 23.02.2015
Сьогодні міський голова Віктор Погорелов під час ранкової наради з начальниками структурних підрозділів міськвиконкому та керівниками міських установ звернувся до присутніх з вимогою ні в якому разі не звільняти з роботи заднім числом потенційних призовників, не ухилятися від проходження медкомісій. У спілкуванні не допускати зверхнього ставлення до відвідувачів та відповідати ввічливо навіть коли людина провокує сварку. "Треба розуміти, зараз важко усім, валютні коливання, подорожчання цін і зменшення матеріального достатку людей, тому усі знервовані, але це не привід хамити у відповідь", – наголосив мер міста.

Вступлення в дію рішення від 19.02.15р. № 1660 призупинено
Додано 23.02.2015
Міський голова на підставі зауважень юридичного відділу підписав розпорядження № 73 від 23.02.15 року про зупинення дії рішення другого пленарного засідання чергової ХХVІІ сесії міської ради VІ скликання 19 лютого 2015 року № 1660 "Про приватизацію земельної ділянки несільськогосподарського призначення шляхом викупу".

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс