Завтра, 26 лютого у місті проводитимуться навчання по цивільній обороні!
Додано 25.02.2015
Навчання проводитимуть у двох установах – в школі №9 на пл. Ш.Петефі, та в ПТУ № 19 по вул. Гагаріна, 8. Командою до проведення навчання слугуватиме сигнал сирени 26 лютого о 12 годині з приміщення будинку побуту. Прохання до мешканців міста не лякатися.

Працівники бюджетних установ Ужгорода зарплати отримують вчасно, питання під особистим контролем Віктора Погорелова.
Додано 25.02.2015
Медики та освітяни Ужгорода отримали заробітну плату за січень вчасно, - інформує фінансове управління Ужгородської міської ради.
На освіту місто отримало з державного бюджету субвенцію в січні у розмірі 7 млн. 962 тис. 500 гри., з яких на заробітну плату з нарахуваннями пішло 6 млн. 311 тис. 700 грн. Субвенція для медичної галузі була нарахована у сумі 6 млн. 833 тис. 700 грн., на заробітну плату пішло 5 млн. 457 тис. 700 грн.
У лютому також уже надійшли кошти: 4 млн. 555 тис. 700 грн. на медицину та 5 млн. 120 тис. 900 грн. на освіту. Гроші на виплату зарплати перераховано, здійснюються виплати за першу половину лютого.
Проблема полягає лише у тому, що працівники бюджетних установ наполягають на підвищенні виплат за рахунок індексації. З цим питанням ужгородська міська влада, як і місцеві органи самоврядування інших міст, зверталися до Верховної Ради України. 23 лютого зареєстровано Проект Закону про внесення змін до статті 5 Закону України «Про індексацію грошових доходів населення» щодо скасування обмежень на індексацію пенсій. Доки немає відповідного рішення депутатів чи Кабінету Міністрів України, можна лише очікувати.
Отже, відповідно до чинного законодавства, міська влада виконує зобов'язання з виплати заробітної плати в повній мірі.

Приїжджають наші герої військові!
Додано 25.02.2015
Зустріч Ужгородського гірсько-піхотного батальйону, котрий повертається із зони АТО відбудеться сьогодні, 25 лютого о 18.00 біля військової частини по вул. Другетів.

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс