Опалювальний сезон закінчився
Додано 14.04.2015
У зв’язку із сталим переходом середньодобової температури зовнішнього повітря вище +8 ºС міський голова підписав розпорядження № 142 про припинення опалювального періоду з 15 квітня у всіх сферах міського господарства та житловому фонді. Управлінням праці та соціального захисту населення з 15 квітня припиняється нарахування субсидій за надання послуг по газопостачанню та електропостачанню.

Міський голова Ужгорода Віктор Погорелов перерозподілив обов'язки своїх заступників
Додано 14.04.2015
Сьогодні на ранковій нараді з керівниками структурних підрозділів міської ради та виконкому Ужгорода міський голова Віктор Погорелов ознайомив усіх присутніх із розпорядженням №141, яке він підписав 10 квітня "Про функціональні повноваження міського голови, секретаря ради, першого заступника міського голови, заступників міського голови та керуючого справами виконкому".
Відповідно до розпорядження роботу управління в справах культури, молоді та спорту куруватиме перший заступник міського голови Ужгорода Іван Волошин.
Володимир Фленько тепер крім питань медицини, соцзахисту, субсидій тощо, відповідає і за роботу житлово-комунальних підприємств.
Ольга Травіна, крім освіти і питань міжнародного співробітництва, грантових проектів, інвестиційної діяльності координуватиме також департамент міського господарства.


Із військовим салютом Ужгород попрощався з Анатолієм Сабініним
Додано 14.04.2015
Чимало ужгородців прийшли сьогодні віддати шану багаторічному керівнику міського товариства ветеранів війни, кандидату історичних наук, доценту Ужгородського національного університету Анатолію Степановичу Сабініну.
У далекому 1943 році Анатолій Сабінін пішов на фронт 16-річним, служив у мінометній батареї піхотного полку, пізніше танкістом-радистом у бронетанкових військах, двічі був поранений.
В Ужгороді він завжди вирішував проблеми ветеранів і не лише ІІ світової війни, а й афганців, інвалідів, допомагав усім, хто до нього звертався з найрізноманітнішими справами. Багато ужгородських родин завдячують йому і будуть пам’ятати за добрі поради, мудрість і чуйність.
Поховали Анатолія Сабініна на Кальварії. Серед тих, хто провів його в останню на землі дорогу, був міський голова Віктор Погорєлов, багато медиків, адже син Анатолія Степановича – Олександр Сабінін - відомий в Ужгороді лікар.
На честь ветерана прозвучав військовий салют.

Посла Канади в Україні зацікавив потенціал колишньої промислової зони Ужгорода
Додано 14.04.2015
Сьогодні в рамках робочого візиту на Закарпаття Надзвичайний і Повноважний Посол Канади в Україні Роман Ващук та радник посольства із комерційних питань Мартін Клінт зустрілися з керівниками міської ради Ужгорода.
Міський голова Віктор Погорелов відзначив, що місто багатонаціональне, поліконфесійне, але ужгородці відомі своєю толерантністю та повагою до всіх народів, вірувань та традицій. Це допомогло Ужгороду стати містом-побратимом майже двох десятків великих і маленьких міст з різних країн світу і було б добре, якби серед них з’явився і населений пункт у Канаді, де проживає і багато українців.
Пан Роман Ващук розповів, що працює в Україні з кінця минулого року і вже зрозумів, що наша країна – це не лише Київ. Що ж до Ужгорода, то пожартував, що місто настільки зручне, що все можна зробити пішки.


Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс