Сьогодні у міськвиконкомі відбулася робоча нарада комісії з питань епідемічної та епізоотичної ситуації по сказу у місті Ужгороді, а також проведення профілактичних заходів щодо попередження захворюваності на сказ
Додано 02.04.2015
Епідемічна та епізоотична ситуація зі сказу в місті за останні роки є нестабільною. Природні вогнища цієї особливо небезпечної зооантропонозної інфекції існують на прилеглій до міста Ужгорода території (Ужгородському районі), та в місті, що є реальною загрозою для виникнення випадків сказу серед людей. Так в 2004 році було зареєстровано сказ у кішки в м.Ужгороді, в 2007 році в Ужгородському районі зареєстровано сказ у трьох тварин (2 кішки, 1 вовк), в 2008 році в місті виявлено сказ у трьох тварин (1 собака, 2 кішки), в Ужгородському районі зареєстровано сказ: в 2012 році у собаки, в 2014 році у кішки, від усіх тварин постраждали мешканці міста та району.

Регуляторка
Додано 02.04.2015
З метою збору зауважень та пропозицій на офіційному сайті Ужгородської міської ради в розділі „нормативно-правові акти / проекти рішень виконкому, розміщено проект рішення виконкому Ужгородської міської ради „Про порядок встановлення режиму роботи закладів сфери обслуговування на території міста" та аналіз регуляторного впливу.
Зауваження та пропозиції просимо надсилати на адресу:
Управління економіки та підприємництва Ужгородського міськвиконкому: 88000, м. Ужгород, пл. Поштова, 3.
Відповідно до Закону України „Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності", зауваження та пропозиції від юридичних та фізичних осіб, їх об'єднань приймаються протягом місяця з дня оприлюднення проекту вищевказаного рішення.

Прийом громадян
Додано 02.04.2015
Прийом громадян секретарем ради Б. Андріївим переноситься на 10 квітня.
Запис на прийом проводиться в день прийому з 9 години, розпочинається прийом о 10 годині.

Комунанльники встановили решітки зливоприймачів
Додано 02.04.2015
Сьогодні, 2 квітня, працівниками КП "КШЕП" встановлено решітки зливоприймачів, які було викрадено невідомими особами в межах вул. Волошина та пл. Театральної.

Ви звертаєтеся – ми допомагаємо
Додано 02.04.2015
Надання адміністративних послуг, розгляд звернень громадян та надання відповідей на інформаційні запити є найважливішою складовою у діяльності податкової міста Ужгорода.
Так, у І кварталі 2015 році надійшло 10 письмових звернень громадян, на 9 з яких надано відповіді та роз’яснення у встановлені законодавством терміни та одне звернення надіслано на розгляд за належністю до відповідного органу.


Презентація проекту міні-гес на річці Уж в Ужгороді
Додано 02.04.2015
6 квітня о 16 годині у малій залі міськвиконкому відбудеться презентація проекту-пропозиції влаштування міні-гес на р. Уж в м. Ужгороді в районі парку "Підзамковий" та в районі парку "Боздошський". Презентуватиме проект міні-гес ТОВ "Закарпатське енергетичне товариство", керівник проектів В.Акатов.

Порядк призначення житлової субсидії
Додано 02.04.2015
1.Зміни до Порядку призначення житлової субсидії
Призначення субсидії відбуватиметься на підставі лише двох документів - заяви та декларації (скасовується необхідність надання довідок про доходи, у тому числі й працюючих осіб).
При цьому запроваджуються спрощені форми заяви та декларації про доходи і витрати осіб для звернення за субсидією - форма на 1 аркуші (Додаток 1 та 2).
Запроваджується принцип призначення субсидії на підставі задекларованих даних заявником.
При цьому перевірка достовірності цих даних здійснюватиметься структурними підрозділами з питань соціального захисту населення вже після призначення субсидії, шляхом здійснення запитів до відповідних органів, установ та організацій.
Кожне домогосподарство одночасно з рахунком для оплати енергоносіїв у квітні та жовтні 2015 року отримає спрощені форми заяви та декларації для звернення за призначенням субсидії.
Підприємства, що надають послуги з газопостачання, електропостачання та електропостачання та централізованого опалення мають забезпечити виготовлення бланків Заяви та Декларації і доставку їх до споживачів разом з рахунками на оплату послуг.


Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс