Ужгородська міська рада оголошує конкурс:
Додано 27.04.2015
на заміщення вакантних посад :
-заступника начальника відділу соціальних допомог управління праці та соціального захисту населення;
-провідного спеціаліста-координатора відділу соціальних допомог управління праці та соціального захисту населення;
-начальника відділу муніципальної поліції та правопорядку;
-головного спеціаліста відділу архітектури та регулювання забудови управління містобудування та архітектури;
-головного спеціаліста відділу контролю за об’єктами містобудування управління містобудування та архітектури.
Вимоги до кандидатів: вища освіта відповідного професійного спрямування, знання ділової української мови, вміння працювати на комп’ю-тері, стаж роботи за фахом не менше як 3-5 років.
Документи приймаються протягом 30 календарних днів з дня опублікуван ня оголошення (по 27 травня 2015 року) за адресою: м.Ужгород, пл.Поштова, 3, каб.209, тел. 61-45-56.

Завтра відбудеться засідання круглого столу з питань реєстрації бізнесу та нерухомості
Додано 27.04.2015
28 квітня о 10.00 у малій залі міськвиконкому проводитиметься засідання круглого столу за участю Ужгородського міськрайонного управління юстиції спільно з ДПІ у м. Ужгороді, представниками бізнесу, приватними нотаріусами та провідними юристами міста.

До Пагорба Слави в Ужгороді роблять капремонт
Додано 27.04.2015
Сьогодні, 27 квітня, уже тривають роботи з капітального ремонту підходів до Пагорба Слави на Кальварії – роблять асфальт.
Про будівництво доріжки напередодні відзначень 8 та 9 травня – Дня пам’яті та примирення і Дня закінчення ІІ світової війни директор УКПП (ритуальна служба) Ужгорода Анатолій Сухолов повідомляв ще два тижні тому.
Міський голова Віктор Погорєлов дав розпорядження комунальним службам Ужгорода привести до належного вигляду не лише цю територію, але й прилеглі до кладовища вулиці. Зокрема, оновляться вулиці Тиха та Ерделі. Сьогодні міський голова перевірив, як ідуть роботи.

Підсумки суботнього очищення Ужгорода – 150 кубів сміття, 1,5 тисячі учасників
Додано 27.04.2015
Під час "великого прибирання" обласного центру Закарпаття в суботу, 25 квітня, на вулиці, площі, в сквери вийшли близько 1,5 тисячі працюючих. Зокрема, прибирали і працівники міської ради та виконкому.
Загалом усі разом зібрали, а відтак комунальні служби вивезли, 150 кубометрів сміття. Про це сьогодні на нараді міського голови Ужгорода Віктора Погорєлова з керівниками структурних підрозділів міськради повідомив в.о. начальника департаменту міського господарства Олександр Костенчук.

Батькам ужгородських школярів запропонували варіант на канікули
Додано 27.04.2015
Організувати табори з перебуванням дітей при школі за кошти батьків пропонують ужгородські педагоги.
Як повідомила сьогодні на нараді міського голови Ужгорода Віктора Погорєлова з керівниками структурних підрозділів міськради начальник управління освіти Оксана Бабунич, розрахункова вартість харчування в такому таборі складе близько 23 гривень у день.

Міський голова дав доручення вивчити питання з онкохворими дітьми та винести на сесію розробити програму для надання їм матеріальної допомоги на лікування
Додано 27.04.2015
Сьогодні під час ранкової наради з керівниками структурних підрозділів міськвиконкому, міських установ та закладів Віктор Погорелов доручив розробити програму, в рамках якої можна було б виділяти гроші для допомоги онкохворим дітям. Керівник міста наголосив: "Треба розробити програму, бо онкохворих дітей у нас більшає, а виділяти 500 гривень на операцію, коли знаємо, що вона коштує в сотні раз більше, це нонсенс. Таким батькам, даючи мізерні гроші, неможливо в очі дивитися. Так само, як і на те, що волонтери збирають для цих дітей по гривні-дві в скриньки у супермаркетах. Треба знайти гроші в міському бюджеті, виділити бодай до мільйона гривень на рік, щоб це була якась адекватна допомога", - дав доручення Віктор Погорєлов.

Муніципальна поліція взялася за виявлення незаконних літніх терас
Додано 27.04.2015
Муніципальна поліція Ужгорода прицільно взялася за виявлення літніх терас, які підприємці з потеплінням почали розташовувати по місту без належних дозволів.
Про це йшлося сьогодні на нараді міського голови Ужгорода Віктора Погорєлова з керівниками структурних підрозділів міськради.

В Ужгороді відбулося перше ЗНО
Додано 27.04.2015
1792 учасники складали у п’ятницю, 24 квітня, тестування з української мови та літератури, яке було, одночасно, і державною підсумковою атестацією за курс середньої школи.
Як повідомила на традиційній нараді міського голови Ужгорода Віктора Погорелова з керівниками структурних підрозділів міськради начальник міського управління освіти Оксана Бабунич, все пройшло нормально, без ексцесів, хоча в ужгородських пунктах тестування складали ЗНО і випускники Ужгородщини та Перечина.
Як відомо, учнів, які не набрали належну кількість балів зі ЗНО з української мови та літератури, складати не допустять.

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс