Житлові питання, грошова допомога… Ужгородці звернулися за допомогою до міського голови
Додано 07.04.2015
У перший понеділок квітневого місяця міський голова Віктор Погорєлов провів традиційний щомісячний прийом громадян. Понад три десятки ужгородців звернулися до очільника міста за допомогою у вирішенні різнопланових питань.
Основну категорію звернень становили питання отримання земельних ділянок та житла. Зокрема, зверталися і учасники АТО та учасники війни в Афганістані. Віктор Погорєлов поінформував, що наразі генплан міста перебуває на розробці в столиці, а десь за два місяці має бути затверджений.
Чимала кількість мешканців міста зверталися за матеріальною допомогою у зв'язку з важким матеріальним становищем. Дехто потребує допомоги для лікування, декому потрібні кошти для придбання і встановлення лічильників. Віктор Володимирович з'ясувавши мотиви потреб людей, дав доручення надати допомогу.
Також на прийом прийшла жінка-переселенка з Донецька, яка просила посприяти із житлом. Міський голова пояснив, що в місті немає можливості поселення приїжджих людей, оскільки самі ужгородці стикаються з житловою проблемою.
Багато-хто звертався з особистими питаннями, які в межах правового поля Віктор Погорєлов намагався вирішити та допомогти людям. Загалом жодне звернення міський голова не залишив без належної уваги та детального роз’яснення.

Газета "Ужгород"

В Ужгороді може з’явитися міні-ГЕС на р. Уж
Додано 07.04.2015
У понеділок, 6 квітня у малій залі міськвиконкому відбулася презентація проекту-пропозиції влаштування міні-ГЕС на р. Уж в районі парку «Підзамковий» та поблизу парку «Боздошський».
На презентацію проекту зібрались представники екологічних організацій, а також небайдужа громада міста. Присутніх цікавили питання безпечності майбутньої міні-ГЕС, зокрема чи не може виникнути підтоплень навколишніх територій у разі підняття води. На жаль, запрошений представник водного господарства не з’явився на зустріч, тож фахової відповіді не було надано. У свою чергу, керівник проекту Віктор Акатов, ТОВ "Закарпатське енергетичне товариство", запевнив присутніх у тому, що ризиків для міста зі спорудженням міні-ГЕС немає. За власні кошти фірма планує укріпити набережну, дамбу, облагородити територію, облаштувати пляжі. Також, за словами пана Віктора, у разі затвердження проекту, для потреб міста буде перераховано 150 тисяч євро.


Шановні мешканці та гості міста! (схема руху)
Додано 07.04.2015
08.04.2015 року з 09-00 год до 16-00 год, передбачається обмеження руху транспортних засобів по вул. Другетів (згідно схеми організації руху ТЗ) оскільки працівниками ПАТ «Закарпаттяобленерго» проводитиметься заміна кабельної лінії від ТП-1 (вул. Сільвая) до КТП -354 (вул. Другетів - Заводська). Роботи проводяться на підставі ордеру на проведення земляних робіт, наданого рішенням виконавчого комітету міської ради від 25.03.2015 року № 105.

Схема 1
Схема 2

З повагою
Адміністрація ПАТ «Закарпаттяобленерго»

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс