Показники виконання бюджету м.Ужгорода з 03.06.2015 р. по 09.06.2015 р.
Додано 10.06.2015
Доходи

До загального фонду бюджету м.Ужгород за період з 03 по 09 червня 2015 року надійшло всього доходів на суму 15 461,9 тис. грн. : таблиця


Вночі заборонять заходити на кладовище по вул. Перемоги
Додано 10.06.2015
Сьогодні на засіданні виконкому розглянули звернення Єпископа Мукачівської греко-католицької єпархії Мілана Шашіка стосовно обмеження доступу на цвинтар на вулиці Перемоги у нічний час. Члени виконкому підтримали таку пропозицію, оскільки ці дії спрямовані на те, щоб на цвинтар вночі не потрапили вандали. Віктор Погорелов дав доручення Олександру Костенчуку – директору департаменту міського господарства, підготувати проект рішення, згідно якого буде обмежено доступ до кладовища вночі. Відповідно на цвинтар можна буде потрапити в літній час з 07 години до 21, а взимку з 07 до 19 години.

Ужгородський ліцей уже в серпні отримає нове обличчя
Додано 10.06.2015
Ужгородський економічний ліцей уже в серпні матиме оновлений фасад
Ремонт фасаду економічного ліцею на площі Петефі в Ужгороді завершать уже на початку серпня. Про це повідомив керівник фірми-підрядника. яка виконуэ роботи ПП «Пантеон».
Наразі вирішується питання реставрації входів у будівлю та воріт. Поки невідомо, чи будуть закуповувати нові брами, чи реставруватимуть старі. Ці витрати можуть скласти досить велику суму, навіть до 200 тисяч гривень.


Міська влада забезпечує ремонт дахів житлових будинків
Додано 10.06.2015
В Ужгороді ПП «Юрченко» виконує капітальний ремонт дахів житлових будинків. Уже завершено роботи на вулиці Закарпатській, 45 та Корзо, 25.
Керівництво ОСББ «Корзо, 25» розповідає, що в їхньому будинку ремонт даху не проводився з часу здачі споруди в експлуатацію, а це близько 100 років. Люди частково взяли на себе витрати, проте основна сума виділена з міського бюджету. Жителі цього будинку задоволені якістю робіт, розповідають, що на даху замінили дощоприймачі по всьому периметру будинку.


Міський голова і комунальники інспектували пляж на Ужі
Додано 10.06.2015
Сьогодні, 10 червня, відбулася виїзна нарада комунальних служб Ужгорода, які, виконуючи рішення виконкому, займаються благоустроєм пляжу на Ботанічній набережній.
ПП «Промтехобладнання» наразі встановлює світильники, потрібні для безпеки ужгородців біля води у вечірній час.
ТОВ «Будавтодор» завтра завезе на пляж біля 50 метрів кубічних піску, перед цим ЖРЕР № 2 викосить траву.
Департамент міського господарства міськради відповідальний за те, щоб знову пофарбувати душові кабіни та санвузол на пляжі, які "прикрасили" невідомі «художники».


Ужгород продовжують асфальтувати
Додано 10.06.2015
Відновлювальні роботи на вулиці Сільвая в Ужгороді, які проводило КШЕП після прокладання кабелю Ужгородським МРЕМ, завершили.
Вулицю відновлено, бордюри, які до того були похилені – вирівняли. Наразі підприємство працює на вулиці Коритнянській.
Поруч на Другетів працює ПП «Сембілдінг». Підприємство вивело практично всю свою техніку, ремонтники розтяглися на десятки метрів. Після цього фірма візьметься за асфальтування вулиці Підгірної.


Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс