Шановний Деркач Степане Тіберійовичу!
Додано 08.06.2015
Прийміть щирі вітання з нагоди Вашого дня народження.
Нехай у всіх планах і починаннях Вас супроводжують яскравий успіх та творчі перемоги, робота приносить лише задоволення й щедрі результати, а новий день дарує натхнення до нових звершень.

З повагою
Ужгородський міський голова

Шановний Кинів Богдане Юрійовичу!
Додано 08.06.2015
Прийміть щирі вітання з нагоди Вашого дня народження.
Нехай у всіх планах і починаннях Вас супроводжують яскравий успіх та творчі перемоги, робота приносить лише задоволення й щедрі результати, а новий день дарує натхнення до нових звершень.

З повагою
Ужгородський міський голова

Працівники закладів освіти отримають вчасно свої гроші за відпустки
Додано 08.06.2015
Сьогодні на ранковій нараді з керівниками структурних підрозділів міськвиконкому та директорами установ міста Віктора Погорєлова зазначив, що цього літа ужгородські вчителі підуть у відпустки не з порожніми кишенями. Більше 10 мільйонів гривень із 5 червня вже виплатили відпускних вчителям ужгородських шкіл. Це близько половини потрібної для цих виплат суми, решту чекають уже днями - як тільки надійде чергова субвенція з державного бюджету.
Зазвичай із виплатою відпускних виникають труднощі, оскільки відпустки у педагогів тривалі і всі вони в один період – під час літніх шкільних канікул, відтак для виплат потрібна чимала сума і практично одночасно.

19 червня сесія міської ради
Додано 08.06.2015
Міський голова підписав доручення Про продовження роботи третього пленарного засідання чергової ХХVІI сесії Ужгородської міської ради VІ скликання, котре відбудеться 19 червня о 10 годині у великій залі міськвиконкому з наступним переліком питань:
1. Про Програму висвітлення діяльності Ужгородської міської ради, проблем життєдіяльності міста в газеті «Ужгород» на 2015 – 2017 роки.
2. Про структуру газети «Ужгород» та головного редактора.
3. Про зміни до рішення ХХVІІ сесії міської ради VІ скликання 19.02.15 № 1629. (Програма відеоспостереження).
4. Про доповнення до комплексної програми відновлення історичного центру м. Ужгорода на 2015 – 2016 роки.
5. Про зміни до рішення ХХVІІ сесії міської ради VІ скликання 19.12.2014 року № 1577. (Програма благоустрою)
6. Про зміни та доповнення до Програми фінансової підтримки комунальних підприємств м. Ужгорода на 2013 - 2015 роки.
7. Про зміни до рішення ХVІ сесії міської ради VІ скликання 01.03.13 № 806. (Програма розвитку земельних відносин).


Сьогодні ужгородці просили в мера землю, житло та розібратися з сусідами
Додано 08.06.2015
Більше семи десятків ужгородців за 26 заявами поспілкувалися з міським головою Віктором Погорєловим під час особистого прийому громадян.
Чимало було й ужгородців, які не можуть поділити майно та землю зі своїми сусідами, до всіх на перевірку виїде спеціалізована комісія, яка дозволить ґрунтовно розібратися з проблемою. Серед нарікань на сусідів були й доволі специфічні: ужгородка боїться чоловіка, що мешкає поряд, бо він, нібито, намагається її вбити, навіть ліг на лікування в психіатричну клініку, щоб «пом’якшити» майбутній вирок. З цього питання міський голова матиме розмову з керівництвом міліції та прокуратури.
Старші жінки скаржаться на старі дерева біля своїх будинків, доручення розібратися з цим питанням Віктор Погорєлов дав на сьогоднішній нараді з комунальними службами міста КП «Агромікс».

Директор ужгородського Водоканалу хоче знати про всі ремонти в місті
Додано 08.06.2015
Директор КП «Водоканал у м. Ужгород» на сьогоднішній нараді з комунальними службами міста звернувся до керівника КШЕП Івана Довбака з проханням повідомляти їхнє підприємство та електриків про майбутні ремонти доріг та внутрішньо-квартальних територій.
Таким чином всі мережі будуть обстежувати до того, як відновлювати асфальтне покриття, тобто при потребі ще щось поремонтують.

В Ужгороді ліквідували ще одне сміттєзвалище
Додано 08.06.2015
За гуртожитками, на вулиці Митній, біля майданчику фірми «АВЕ» прибрали стихійне сміттєзвалище.
Тут на початку червня провели обстеження за участю представників УжНУ, міського голови Віктора Погорєлова, начальника ужгородського міськвідділу міліції Романа Стефанишина та начальника відділу благоустрою міськради Олександри Турянчик і виявили поселення приїжджих ромів. Після роз’яснювальної роботи, переселенці покинули території і її прибрали працівники КШЕП.
Утім, як пояснив головний інженер цього підприємства Олександр Лукач, проблема сміття в цій частині міста була не так від ромів, як від нечупарності місцевих жителів, які масово викидають сміття поза контейнер.

Асфальтування "внутрішньокварталок" в Ужгороді стає пріоритетним
Додано 08.06.2015
Підприємство «Сембілдінг» приступило до ремонту внутрішньо-квартальної території на вулиці Челюскінців, 4.
Ці роботи входять до плану департаменту міського господарства на них виділено 200 тисяч гривень. Проект передбачає капітальний ремонт тротуару та 5 метрів проїзду. Роботи буде завершено до кінця тижня.


В Ужгороді Висока стане світлою
Додано 08.06.2015
ПП «Промтехобладнання» проводить капітальний ремонт з відновлення освітлення на вулицях Високій, Стрільничній та Ізумрудній. Сьогодні, 8 червня проведено заміну кабелю та встановлено 14 нових світильників.

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс