Як об'єднати зусилля і підготувати парк "Боздоський" до початку нового сезону
Додано 12.02.2016
Ці питання обговорили на зустрічі заступника міського голови Олександра Габора та підприємців, які працюють у найбільшій зеленій зоні міста.
До міської ради змогли прийти лише 4 із 16 підприємців, однак, як зазначила в.о. керівника комунального підприємства "Парк "Боздоський" , вони складають кістяк і актив серед колег. Заступник міського голови повідомив, що керівник парку звільнився і ближчим часом буде призначений новий директор. Однак потрібно напрацювати основні напрямки розвитку зони відпочинку і від підприємців чекають пропозицій. Також є звернення з інвестиційним проектом щодо облаштування канатних атракціонів, він зараз вивчається.


Словаччина презентує в Ужгороді освітні можливості, підписано чотиристоронню угоду
Додано 12.02.2016
Сьогодні в Ужгороді презентують можливості здобування освіти у сусідній із Закарпаттям Словаччині. Напередодні про це та загалом партнерство у сфері освіти, культури, спорту між ужгородськими та словацькими організаціями в Ужгородському прес-клубі підписали чотиристоронню угоду. Зокрема, угода діятиме між ГО «Словацько-Український Центр Партнерства», управліннями у справах культури, спорту, сім'ї та молоді, а також освіти Ужгородської міської ради та МГО “Асоціація молодіжних ініціатив краю”.
Заступник міського голови Ужгорода Олександр Білак зазначив, що це дуже важливо для краян, адже освіта у Словаччині безкоштовна, а зв'язки із сусідніми Кошицьким та Пряшівським краями, звідки завтра презентуватимуть 3 вищі навчальні заклади, напрацьовані давно і дуже тісні. Це одна з можливостей розширити співпрацю Ужгорода з європейськими структурами, обмінюватися досвідом, долучитися до міжнародних грантових проектів і програм.


З представниками молодіжних громадських організацій Ужгорода зустрінуться знову
Додано 12.02.2016
Нарада з представниками молодіжних громадських організацій, благодійних фондів відбулася учора, 11 лютого, в Ужгородській міській раді. Заступник міського голови Олександр Білак наголосив, що запросили всіх, аби порадитися, як спільно розвивати цей напрямок діяльності, чи доцільно відродити колись існуючу Раду з питань молодіжної політики, яка не актуалізувалася з 2012 року.
Олександр Павлович повідомив, що на зустріч прийшли представники лише кількох організацій, тому вже зрозуміло, що потрібно поновити контакти, бази даних, знайти зацікавлених, адже багато хто за останні роки звик не розраховувати на підтримку влади.


Адмінкомісія міськради розглядала протоколи про порушення та визначалася із покаранням
Додано 12.02.2016
41 протокол, складений за адміністративні правопорушення розглянули на засіданні адмінкомісії в Ужгородській міськраді. Прийшли тільки 9 осіб, щодо них переважно виносили рішення про накладення мінімального штрафу або ж винесення попередження.
Більшість протоколів були про куріння у громадських місцях. Також розглянули випадок про обрізку гілок дерев на вулиці Жупанатській біля обласного художнього музею ім. Бокшая, яку працівники музею робили без дозвільних документів і погодження з міською владою. За це сплатять штраф.


Міський голова Ужгорода взяв участь у засіданні Ради регіонального розвитку
Додано 12.02.2016
Напередодні, 11 лютого, у Києві під головуванням Президента України Петра Порошенка, за участю прем'єр-міністра Арсенія Яценюка та Голови Верховної Ради Володимира Гройсмана відбулося засідання Ради регіонального розвитку.
У заході брав участь і міський голова Ужгорода Богдан Андріїв. Розглядалися питання детінізації економічних процесів, діяльності ЦНАПів та стандартів надання послуг, про сприяння комплектуванню Збройних Сил України на контрактній основі тощо.

Засідання постійної комісії
Додано 12.02.2016
Засідання постійної комісія з питань законності, Регламенту та депутатської етики відбудеться у вівторок 16.02.16 р. о 14.00 у депутатській кімнаті.

Відбулося чергове засідання виконкому Ужгородської міськради
Додано 12.02.2016
Майже півтора десятка питань розглянули сьогодні на засіданні члени Ужгородського виконавчого комітету.
Два питання, зокрема, стосувалися програм енергозбереження. Так, було прийнято програму, яка дозволить відремонтувати, утеплити і забезпечити альтернативним опаленням багатоквартирні будинки, в яких створено ОСББ чи ЖБК. Програма передбачає відшкодування частини кредитів, отриманих на впровадження заходів з енергозбереження, капітального ремонту, реконструкції і модернізації багатоквартирних будинків в Ужгороді на 2016-2017 роки («Теплий дім»).


Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв нагородив рятувальників
Додано 12.02.2016
Підсумки роботи системи цивільного захисту на Закарпатті протягом минулого року і основні завдання на 2016-ий обговорили сьогодні на нараді у Закарпатській ОДА.
Відзначалося, що торік у порівнянні з 2014-м значно більше краян загинуло на водних об'єктах і основна причина цього – відпочинок у необлаштованих місцях та п'янство. Майже удвічі зросла і кількість пожеж, загинуло 32 людини, прямі збитки склали 21,5 млн. грн.


Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс