Засідання постійних комісій
Додано 16.02.2016
Засідання постійної комісії з питань регулювання земельних відносин, містобудування та архітектури відбудеться у середу 17.02.16 р. о 14.00 у депутатській кімнаті.

Ужгородці прийшли на прийом до міського голови Богдана Андріїва не лише з проханнями, а й із пропозиціями
Додано 16.02.2016
Понад два десятки звернень було до міського голови Ужгорода Богдана Андріїва під час особистого прийому громадян 15 лютого. Більшість прохань стосувалися надання матеріальної допомоги, виділення землі, а також ремонтів дахів, мереж у будинках, проблем зі стоком води на прибудинковій території.
Підприємці звернулися щодо відновлення забороненої торік сезонної виносної торгівлі дрібним крамом – сувенірами, газетами і журналами тощо. Міський голова пояснив: напрацьовується схема розміщення об'єктів роздрібної вуличної торгівлі, її винесуть на розгляд виконкому і тоді підприємці зможуть отримати дозволи на конкретні місця.


Депутатська комісія вивчала проблеми лікарень Ужгорода безпосередньо у закладах
Додано 16.02.2016
Депутатська комісія Ужгородської міськради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів та оподаткування провела сьогодні, 16 лютого, виїзне засідання в дитячій та центральній міській клінічній лікарнях, щоб на місці з'ясувати проблеми закладів, на що насамперед і скільки потрібно коштів. Були присутні Василь Гомонай, Сергій Фрінт, Юрій Мандич, Віталій Готра, Віктор Щадей.
Головний лікар дитячої міської лікарні Ігор Рошко провів "екскурсію" – показав депутатам і відремонтоване 6 років тому відділення старшого дитинства, і наскільки потребують оновлення інші відділення, у першу чергу для найменших діток.


Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс