Минулий тиждень видався насиченим на події та заходи, які відбувалися у закладах культури міста
Додано 01.10.2014
24 вересня Ужгородська міська бібліотека зібрала студентську молодь на акцію «Плануємо сім’ю – плануємо власну долю» в рамках проекту «Майбутнє варто планувати». Акція була організована спільно з БФ «Центр громадських ініціатив» та центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.Проект «Майбутнє варто планувати» фінансується у рамках програми «Здоров’я жінок України». Це п’ятирічна Програма Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), яка впроваджується Інститутом досліджень і тренінгів імені Джона Сноу в партнерстві з Фондом «Здоров’я жінки та планування сім’ї» – українською неурядовою організацією. Мета програми сприяти збереженню репродуктивного здоров’я жінок і пар України шляхом покращення використання сучасних та ефективних методів контрацепції, як альтернативи неплановій вагітності та абортам. У заході взяла участь лікар-гінеколог, професор Ужгородського національного університету Корчинська Оксана Олександрівна. Діалог студентів з лікарем відбувався в невимушеній атмосфері, а доповнив його відео-ролик про процес зародження дитини та її подальший розвиток.
26 вересня до Дня міста Ужгород у бібліотеці-філії №2 відбулася історико- краєзнавча подорож "Історія міста, вкарбована в камінь". Визначними місцями Ужгорода мандрували учні 1 класу ЗОШ №12. Працівники бібліотеки розповідали малечі про архітектурні споруди, а діти - про улюблені місця відпочинку у рідному місті. Доповнювали розповідь книжкова виставка "З Днем народження, Ужгороде!". Того ж дня розважально-пізнавальне свято відбулося у центральній дитячій бібліотеці. Учні 3-Б класу ЗОШ № 5 здійснили віртуальну мандрівку вулицями стародавнього та сучасного Ужгорода,  згадали легенду про Ужгородський замок та  переглянули фотовиставку "Ужгород - місто моє". На святі звучали вірші сучасних поетів про Ужгород, зокрема, С.Сороки, Ю.Драгуна, В.Галаса. Всі присутні брали активну участь у вікторині "Я знаю все про рідне місто" та заповнили "Квітку мрій" "Якби я був мером Ужгорода", де написали свої побажання місту. 
У великій залі школи мистецтв традиційно відбувся концерт „Моє рідне місто” та відкриття виставки художніх робіт учнів і викладачів дитячої школи мистецтв.
27 вересня у літературно-мистецькій вітальні Ужгородської міської бібліотеки пройшла історична година до Дня міста «Крокуючи древнім Ужгородом» та відбувся перегляд короткометражного фільму «Мандри вулицями Ужгорода» .
«Мелодія старої вулиці» зібрала перехожих в обідню пору біля музичної школи №1 ім. П.І. Чайковського, де свої вміння демонстрували вихованці школи.

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс