З понеділка 16 лютого дітлахи повернуться школи
Додано 12.02.2015
Сьогодні на засіданні комісії з питань епідеміологічного стану в Ужгороді більшість проголосували за припинення карантину в загальноосвітніх навчальних закладах міста.
Проте в СЕС переконували, що є необхідність продовжити карантин ще на 2 дні, оскільки для зменшення епідситуації карантин в школах мінімально має тривати 14 днів.
Водночас в управлінні освіти наголошують, що навчальну програму доведеться наздоганяти в посиленому режимі, починається підготовна до ЗНО, тому для вчителів два дні означають дуже багато.
Про покращення ситуації з дитячою захворюваністю в місті повідомив головний лікар міської дитячої лікарні Ігор Рошко. Він зазначив, що за останні кілька тижнів серед школярів стало хворих менше, але наразі високий показник захворюваності у дітей 2-4 років.
Ужгородський міський голова Віктор Погорєлов схилився до думки, що додаткові два дні зупинення навчання дадуть менший ефект у профілактиці захворюваності, ніж негативу в навчальному процесі. Саме тому керівник міста закликав проголосувати спеціалістів комісії, більшість вирішила припинити карантин у неділю – 15 лютого.

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс