Родини учасників інтернаціональних війн в тому числі Афганістані, АТО подякували міськраді за виділення земельних ділянок
Додано 09.04.2015
Сьогодні на сесії міської ради Ужгорода депутати підтримали виділення земельних ділянок для учасників війни в Афганістані, бойових дій в інших країнах 79 сім’ям та в зоні проведення АТО на сході України 81 сім’ї. За рішення проголосували 36 депутатів.
Відтак 81 родина, в тому числі сім’ї загиблих героїв, зможуть почати розробку проектів землеустрою на ділянки по 6 соток і більші в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Коритнянської, Ярослава Мудрого.
Списки формувалися за участю представників міського військового комісаріату, активістів Ужгорода, представників громадських та ветеранських організацій та безпосередньо учасників АТО.
Хоч на сесії під час розгляду цього питання окремі виступаючі намагалися провокувати конфлікт, зірвати прийняття рішення, заявляючи, що не передбачено виділення одразу всім, хто підпадає під цю категорію, а їх близько 500 осіб, депутати таки прийняли виважене рішення.
Міський голова Віктор Погорелов наголосив, що влада виділила землю в першу чергу родинам загиблих. Засідання комісій, на яких розглядали, кому і де виділяти ділянки, проходили абсолютно відкрито і в міру надходження заяв будуть задоволені й усі інші прохання. Їх обов’язково розглядатимуть на наступних сесіях.
Коли на табло висвітилися результати голосування і слова «Рішення прийнято», в сесійному залі пролунали оплески.
Після завершення засідання до міського голови Віктора Погорелова звернулися чимало представників сімей захисників держави зі щирою подякою за прийняте рішення і забезпечення потреб родин ужгородських військових.

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс