Співпраця міста Ужгород з Проектом ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду»
Додано 17.06.2015
В рамках Проекту «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» (МРГ), який фінансується Європейським Союзом та співфінансується і впроваджується ПРООН, 02.06.2015 року в приміщенні виконавчого комітету Ужгородської міської ради відбулося засідання Ужгородського міського осередку «Спілка власників житла України» з питань щодо реалізації даного Проекту в нашому місті.
У рамках Проекту МРГ, організації місцевих громад міста Ужгород у партнерстві з органами місцевого самоврядування та ЄС/ПРООН спільно реалізовуватимуть ініціативи організацій місцевих громад, спрямованих на проведення капітального ремонту та підвищення енергоефективності багатоквартирних житлових будинків, в яких створено ОСББ, раціонального використання ресурсів, впровадження інноваційних технологій та підвищення обізнаності населення.
На заході присутні були проінформовані про роботу та досягнення ЄС/ПРООН в Україні, про Проект МРГ, про умови участі організацій громад в даному проекті, умови співфінансування та багато іншої корисної інформації щодо реалізації Проекту МРГ.
З метою організації виконання Угоди про партнерство у рамках Програми розвитку Європейського Союзу, Організації Об’єднаних націй та Ужгородською міською радою від 18 травня 2015 року, на заході було повідомлено, що створюється Координаційна рада з питань реалізації Проекту ЄС/ПРООН МРГ в місті Ужгород, та запропоновано подати до складу координаційної ради активних голів ОСББ.
Розпорядженням міського голови 09.06.2015 року № 224 створено координаційну раду з питань конкурсного відбору проектів ОСББ для участі у Проекті ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» та затверджено положення про раду.
Більше інформації про Проект МРГ можна знайти за посиланнями:
- сайт Проекту МРГ - http://www.cba.org.ua/three/ua,
- сайт Програми розвитку ООН в Україні - http://www.ua.undp.org/,
- сайт Представництва Європейського Союзу в Україні -
http://www.eeas.europa.eu/delegations/ukraine/index_uk.htm,
- сайт Ужгородської міської ради – www.rada-uzhgorod.gov.ua
За більш детальною інформацією звертайтесь, будь-ласка:
- до муніципального координатора Проекту в м. Ужгороді – Куберка Марини Юріївни, тел. (03122) 61-51-85, 099 754 97 47, uzinvest@ukr.net, м. Ужгород, пл.Поштова, 3, каб. 234.
- до регіонального координатора Проекту МРГ у Закарпатській області – Йовбак Марії Іванівни, тел. (050) 050-386-91-49, maria.yovbak@undp.org, м. Ужгород, пл. Народна,4, оф. 231.
- до координатора компоненту розвитку міст у Центральному офісі Проекту – Туловського Леоніда, тел: (050) 381-89-02,leonid.tulovsky@undp.org, м. Київ, вул. Еспланадна, 20, офіс

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс