Співпраця міста Ужгород з Проектом ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду»
Додано 17.06.2015
В Ужгородській міській раді 15 червня 2015 року відбулося перше засідання координаційної ради з питань конкурсного відбору проектів, що будуть реалізовуватися у рамках Проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду».
Координаційна рада створена розпорядженням міського голови 09.06.2015 р. № 224, яким затверджено склад та положення про раду.
На першому засіданні ради, згідно до затвердженого Положення обрано голову та заступника координаційної ради. Головою ради обрано муніципального координатора Проекту – Куберка М.Ю., заступником голови ради обрано голову ОСББ «СВОЖЕК» Станкевич К.І.
Затверджено терміни подачі заявок ОСББ на розгляд конкурсної комісії. Встановлено термін прийому заявок ОСББ до 1 липня 2015 року. Координаційна рада проектні заявки ОСББ, подані за встановленим зразком, (додається), буде розглядати у термін до 15 липня 2015 року. У зазначений термін координаційна рада затвердить відібрані проекти та буде рекомендувати Проекту ЄС/ПРООН щодо підтримки їх співфінасування.
Умови спільного фінансування реалізації місцевих ініціатив (мікропроектів): Фінансова участь Проекту МРГ у спільному фінансуванні ініціатив організацій місцевих громад становитиме до 50% кошторисної вартості мікропроекту. Обов'язкова фінансова участь організації громади – не менше 5% кошторисної вартості мікропроекту та від влади не менше 45%. Орієнтована сума коштів співфінансування від Проекту на ОСББ – 12000 Є (по курсу НБУ. )
За більш детальною інформацією звертайтесь, будь-ласка:
- до муніципального координатора Проекту в м. Ужгороді, голови координаційної ради – Куберка Марини Юріївни, тел. (03122) 61-51-85, 099 754 97 47, uzinvest@ukr.net, м. Ужгород, пл.Поштова, 3, каб. 234.
- до регіонального координатора Проекту МРГ у Закарпатській області – Йовбак Марії Іванівни, тел. (050) 050-386-91-49, maria.yovbak@undp.org, м. Ужгород, пл. Народна,4, оф. 231.


«Заявка на грантову підтримку» (ЗРАЗОК)

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс