18 червня міський голова Ужгорода Віктор Погорелов провів брифінг і розповів, що за останні місяці зроблено в місті і що у найближчих планах.
Додано 19.06.2015
Зокрема, керівник міста повідомив, що на 65 вулицях міста заплановано поточний ремонт, наразі із 2,8 мільйонів гривень на ці роботи освоєно близько 800 тисяч.
Ще на 50 вулицях проведуть капітальний ремонт, на це передбачено 24 мільйони гривень. ремонтами доріг займаються аж 6 підприємств.
Я не пам’ятаю таких років, щоб такі серйозні кошти були виділено на ремонти та реконструкції», – наголосив Віктор Погорєлов.
З вулиці Легоцького до Сторожниці почнуть робити тротуари. Також відремонтують дорожнє покриття 54 внутрішньоквартальних територій.
На суму 3,8 мільйонів гривень буде проводитися ремонт житлового фонду. У трьох будинках уже завершили ремонт покрівель, ще на 5 об’єктів підписано угоди і підрядники отримали аванс. А ремонт фасаду Ужгородського економічного ліцею буде завершено уже 1 серпня.
Лише близько 8 тисяч помешкань із майже 40 тисяч в Ужгороді ще не переведено на цілодобове водопостачання, але з прийнятими на сесії рішеннями це дасть можливість ще до завершення року вирішити це питання. Міський голова наголосив, що задоволений роботою нового керівника міського Водоканалу та його команди.
675 тисяч гривень підуть на ремонт каналізаційних мереж, роботи будуть проводити на 10 об’єктах. Також триває будівництво каналізаційно-насосних споруд, які дадуть змогу забезпечити каналізацією мікрорайон Червениця.
Київська фірма, яка працювала по розчистці зливової вуличної каналізації, виконала робіт майже на мільйон гривень.
Перевиконання доходів до міського бюджету станом на 18 червня становить більше 36 мільйонів гривень, за підсумками І півріччя очікується перевиконання у майже 40 мільйонів гривень.
Під час зустрічі з журналістами також ішлося, що незабаром почнуться роботи з реконструкції історичної будівлі "Совине гніздо" -- проведено конкурс на визначення виконавця, виграла його фірма зі Львова.
Притулок для бродячих тварин в Ужгороді планується передати волонтерам вже через 1-2 місяці.
Щодо колишньої залізничної лікарні в Ужгороді, то міський голова розповів: на рівні області досягнуто домовленості про створення там районної лікарні для Ужгородщини. Аналіз роботи цього медзакладу залізничної лікарні показав, що цього року там пролікували 200 ужгородців, інші пацієнти були з Львівської та інших областей.
Наступного тижня в обласному центрі Закарпаття має завершитися моніторинг стану пасажирських перевезень у місті і влада буде точно знати, де і скільки потрібно маршруток. Частина автобусів в Ужгороді уже мають GPS-обладнання. Про підвищення тарифів на перевезення поки не йдеться, хоча на цьому наполягають перевізники.
Серед питань, які ще потребують вирішення Віктор Погорєлов назвав адміністративно-територіальну реформу. Ужгород ближнім сільрадам, що знаходяться за 10-20 км від міста, надіслав листи з пропозиціями провести перемовини про майбутнє об’єднання територіальних громад, однак ніхто не відгукнувся. Така ж ситуація в більшості міст Закарпаття.
Також Віктор Погорелов відповів на численні питання журналістів.

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс