Підприємців міста змусять реагувати на зауваження муніципалів
Додано 20.06.2015
Активну роботу з підприємцями, керівниками установ та організацій та мешканцями Ужгорода розпочинають у міській раді.
Під час вчорашнього обходу центру міста міський голова Віктор Погорелов залишився незадоволений тим, що підприємці часто ігнорують прохання відділу муніципальної поліції та правопорядку міськради.
Так, на вулицях Корзо та Волошина немає урн, хоча з власниками торгових об’єктів робота ведеться постійно і їм нагадують, що вони зобов’язані виконувати. Також електрощитові державних підприємств, зв'язківців обклеєні листівками та флаєрами. Керівників цих організацій не раз просили почистити та пофарбувати об’єкти біля своїх офісів.
Міський голова дав доручення робити попередження і, якщо реакції немає, виносити питання на адмінкомісію міськради, де у відповідності до чинного законодавства, призначатиметься штраф.
До Віктора Погорелова під час інспекції підходили ужгородці та розказували про проблеми: на набережній Незалежності кафе встановило паркову для велосипедів на зеленій зоні; жінка, що представилася Марією, нарікала на вбиральню на площі Петефі. Ужгородка запевняє: гроші підприємство бере, але вигляд туалету гірший, ніж у нормальної господині у селі. Міський голова доручив з проблемними питаннями розібратися «муніципалам».
Керівнику КП «КШЕП» Івану Довбаку дано доручення привести до належного вигляду дорожні знаки в центрі міста, керівнику «Агромікс» Івану Опаленику -- дати лад зеленим насадженням.
Біля філармонії з понеділка мають прибрати аварійне дерево, керівників самої концертної зали повідомлять про необхідність прибрати будівельне сміття, яке псує вигляд істричної будівлі уже кілька місяців.
Департамент міського господарства за дорученням міського голови повинен зайнятися питанням розподілу лавиць у центрі міста та відновленням бруківки, яку вищербили автомобілі.

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс