Польські партнери задоволені, як проходить реставрація «Совиного гнізда» в Ужгороді
Додано 05.08.2015
Заступник міського голови польського міста Ярослав В’єслав Пірожек прибув в Ужгород із робочим візитом, щоб особисто проінспектувати перебіг реставраційних робіт «Совиного гнізда».
Комісія, у складі заступника міського голови Ужгорода Ольги Травіної, представників фірми-підрядника ТОВ «Будівельної компанії «Трансбуд», куратора проекту з української сторони Валентина Волошина та польських партнерів, оглянула процес відновлення пам’ятки архітектури національного значення «Амбар та винний льох XVIII», що відбувається в рамках проекту міжнародної технічної допомоги «Ярослав-Ужгород: спільна ініціатива для покращення туристичної привабливості історичних міст-побратимів».

В’єслав Пірожек наголосив, що задоволений тим, з якою швидкістю та якістю працює підрядник. Заступник міського голови польського міста Ярослав відмітив, що роботи ведуться паралельно, тому, відповідно до укладеного договору, «Трансбуд» вкладається у строки. Посадовець запевнив, що і надалі приїжджатиме до обласного центру Закарпаття, щоб проводити подібні обстеження.

Директор будівельної компанії Володимир Марценюк розповів, що в різних частинах споруди одночасно розбирають старі дахи, проводять підготовку до реставрування, рівняють стіни, ведуть земляні роботи тощо. Всі роботи виконуються відповідно до вимог, зазначених у проекті.

Заступник міського голови Ольга Травіна розповіла: «Делегація з Ужгорода найближчим часом відвідає Ярослав та обстежить об’єкт, який реставрується там. Приємно, що з часу початку робіт в ужгородському Богольварі наразі не було неприємних сюрпризів, всі обіцянки, які надав міський голова Віктор Погорєлов виконуються».
До реставрації залучать і КП «ККП» (ритуальна служба), саме цьому ужгородському підприємству передадуть на зберігання дубові балки, які зняті з покрівлі «Совиного гнізда». Прийом і передачу заактують відповідно до чинного законодавства. Дерево згодом використають для оздоблення будівлі «Совиного гнізда».

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс