В Ужгороді починають будівництво каналізації в мікрорайоні Червениця
Додано 06.08.2015
Із жителями мікрорайону Червениця в Ужгороді нарешті досягнуто повної домовленості щодо будівництва каналізації.
Уже з понеділка, 10 серпня, фірма підрядник ТОВ «Будівельна компанія «Оллтех» на замовлення управління капітального будівництва Ужгородської міської ради починає роботи з будівництва каналізаційно-насосної станції. Переговори вели особисто заступник міського голови Володимир Фленько та начальник управління містобудування та архітектури міськради Михайло Івегеш.
До цього мешканці "старої" Червениці, неодноразово блокували початок робіт на одній із вулиць -- із незрозумілих причин. Цікаво, що більшість місцевих жителів підтримували початок таких робіт та неодноразово зверталися до міськради, щоб пришвидшити цей процес, проте кілька людей блокували весь процес. Посадовці міськради пояснили соціальну необхідність такого будівництва, адже прокладання мереж каналізації дозволить зняти напругу санітарного стану каналізаційних стоків цього району.
«Частина будинків на Червениці приєднана до каналізації на Грибоєдова, проте це не вирішує проблему до кінця. Вже з понеділка починаються роботи, відповідно до документації, яка пройшла всі потрібні експертизи та отримала позитивні висновки», – запевняє Михайло Івегеш.
Володимир Фленько зазначає, що окрім прокладання мережі, по вулиці Лялька покладуть асфальт та бетонне покриття, щоб зручно було їздити транспорту.
«Міська рада дбає про ужгородців, наразі мікрорайону Червениця приділяється значна увага. Для мешканців цієї частини міста розробляється каналізація та інфраструктура. Крім будівництва КНС, буде прокладено мережу, яка з’єднає Червеницю з центральним каналізаційним колектором, що знаходиться на вулиці Сорбранецькій», – наголошує Володимир Фленько.
Підрядник почне роботи з будівництва насосної станції, а відтак прокладатиме 1,5 кілометра мережі.
«Проект передбачає будівництво КНС та мереж діаметром 90 см. В мікрорайоні Червениця буде побудовано самопливну та напірну каналізації. На роботи потрібно трохи більше двох місяців. Також було проведено переговори кооперативом Червениці, вони готові почати роботи по прокладанню цієї каналізації», – повідомив директор КП «Водоканал в м. Ужгород» Станіслав Карташов.

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс