Відзначення Дня Ужгорода планується мистецько-патріотичне
Додано 01.09.2015
Сьогодні відбулося перше засідання робочої групи спеціалістів різних підрозділів виконкому Ужгородської міської ради з підготовки і проведення відзначення Дня міста.
За традицією, відзначення буде проходити в останні вихідні першого місяця осені, тобто цьогоріч це 25-26 вересня. Попередньо заплановано провести ряд урочисто-офіційних та культурно-розважальних, спортивних заходів.
Зокрема, запросять гостей із усіх міст-побратимів Ужгорода, вшанують нових почесних громадян Ужгорода, почесну відзнаку вручать людям, які зробили найбільш помітний внесок у розвиток міста, своєю невтомною працею примножили його здобутки у різних галузях, приймають активну участь у громадсько-суспільному житті.
На нараді вирішили, що всі заходи загалом будуть мистецько-патріотичного-виховного напрямку. Традиційно пройдуть численні спортивні змагання на майданчиках і дворових територіях, тематичні зустрічі, зібрання в бібліотеках і навчальних закладах.
Заплановані концерти на кількох локаціях, у тому числі самодіяльних дитячих та мистецьких колективів, рок-гуртів. У рамках відзначення дня народження Ужгорода пройде і міжнародний, 15-ий, ювілейний, фестиваль театрів "Інтерлялька".
Будуть кінопокази, благодійні аукціони, розважальні заходи у парках "Підзамковий" та "Боздоський", на території Альпінарію, пленери, художні та фото- виставки, майстер-класи, показові виступи учнів та педагогів музичних, мистецьких шкіл. Організують ярмарки мистецьких виробів і сільськогосподарської продукції тощо.
Ужгородців, громадські організації, меценатів, благодійників і підприємців міська влада запрошує долучитися до відзначення Дня міста цікавими ідеями, організаційно-фінансовою допомогою та підтримкою. З пропозиціями звертатися до 8 вересня (каб. 408, за електронними адресами uzh.kultura@ukr.net або umr@rada-uzhgorod.gov.ua).

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс